misportunk

hírek, érdekességek, pletykák a magyar sport világából

MMA: Kína és Oroszország a cél idén!

img

Április 16-án kezdődik az MMA Világszövetség hivatalos magyarországi bajnoksága. A WMMAA Magyar Bajnokság első fordulójának a ceglédi Gál József Sportcsarnok ad otthont. A vegyes harcművészetek képviselői előtt az a cél lebeghet, hogy a kvalifikációs versenyen elért jó eredménnyel lehetőségük nyílik abba a magyar MMA-válogatottba bekerülni, amely szeptemberben az oroszországi Európa-bajnokságon, majd novemberben..

Ökölvívás: Bacskai Balázs győzelemmel mutatkozott be a WSB-ben

img

Vasárnap hajnalban Caracasban a Caciques Venezuela a lengyel Rafako Hussars-sal találkozott a WSB (World Series Boxing) félprofi szervezet sorozatának újabb fordulójában. A venezuelai csapat, mely szerződtette a Vasas-Süllős Európa-bajnokát, Bacskai Balázst, 5-0-ra nyert. Az est mérkőzésén hozta a győzelmet Bacskai , aki élete első WSB mérkőzésén lépett kötelek közé az öt menetes találkozón. Ellenfele az ír Donnelly..

Super Levi akár a színészetet is folytatná

img

Nemcsak a jégkorong-válogatott olimpiai szereplésének mondtunk búcsút a Papp László Budapest Sportarénában, hanem egy nagyszerű pályafutás is véget ért. A nemzeti csapatban 96 alkalommal szereplő Szuper Leventét ugyanis a Litvánia elleni mérkőzésen búcsúztatták el hivatalosan. A nagyszerű kapus a Lokálnak beszélt arról, mit érzett, amikor ezrek skandálták a nevét. Ezrek skandálták a nevét a búcsúztatásán (Fotó:..

Ökölvívás: Az Európa-bajnok Bacskai Balázs nagy kalandra készül!

img

Az Európa-bajnok ökölvívó Bacskai Balázs élete első WSB (World Series Boxing) félprofi mérkőzésére utazott el kedd hajnalban Caracasba. Lényegében fejest ugrott az ismeretlenbe, hiszen elutazása pillanatában még azt sem tudta, ki lesz az ellenfele - olvasható a lokal.hu-n. Bacskai Balázs (pirosban) amatőr Európa-bajnokként próbálja ki magát a félprofik között Egy biztos. Ötször három percet kell majd..

Félkezű sportlövő a példaképe a magyar műkorcsolya reménységének

img

Bár hat éves kora óta korcsolyázik Tóth Ivett és tiszteli és szereti edzőjét, Sebestyén Júliát, 2004 Európa-bajnokát, mégis egy sportlövő a példaképe. A magyar műkorcsolyasport 17 éves reménysége, céltudatos, határozott, és felnőtt Európa-bajnoki 11. helyezése után teljes erőbedobással készül a debreceni junior világbajnokságra. - Édesapám fiatalon szeretett bele ebbe a sportágba, s úgy döntött, levisz a..

Jégkorong: Galló Vilmos tündérmesében érzi magát

img

A magyar jégkorong válogatott a budapesti Olimpiai Selejtező Torna első napján 4-0-ra legyőzte Litvániát. A mérkőzés legjobbjának az első gól szerzőjét, a válogatottban első alkalommal jégre lépő Galló Vilmost választották. Azt a játékost, aki kedden kikerült a válogatott keretéből, sőt, már a repülőjegye is megvolt Svédországba. Aztán mégis játszhatott. Az egész magyar csapat Galló Vilmost (22-es mezben)..

Szigorú beléptetés várja a hokitornára érkezőket!

img

Ma kezdődik, és vasárnap estig tart a magyar jégkorong-válogatott Olimpiai Selejtező Tornája, melyen Rich Chernomaz szövetségi kapitány szerint a győzelem a cél. A közelmúltban, Párizsban történt terrortámadás miatt mindhárom nap szigorú lesz a Papp László Sportarénába történő beléptetés - írja a lokal.hu. – Minden ellenfelet tisztelünk, de nem szabad elfelejteni, hogy mi vagyunk a legelőkelőbb helyen kiemelt..

Műkorcsolya: Márciusban Debrecen világbajnokságot rendez

img

Március 14 és 20 között ismét rangos jeges eseménynek ad otthont Debrecen. Ekkor kerül sorra az ISU Junior Jégtánc és Műkorcsolya  Világbajnokság a Főnix csarnokban. - Büszkék vagyunk rá, hogy Debrecen újra ilyen rangos világeseménynek adhat otthont. Európa szinten regionális vezető szerepre törekszik a város, ebből a szempontból is nagyon fontos, hogy minél több kiemelkedő nemzetközi sporteseményt hozzunk ide. A..

Ökölvívás: Dupla magyar siker a Bocskai István Emléktornán

img

Négy magyar ökölvívó is eljutott a korábban csak mini világbajnokságnak titulált Bocskai István ökölvívó emléktorna döntőjébe. Közülük nyéki Georgián és Bacskai Balázs nyerni is tudott – utóbbi hatodszor a torna történetében - írja a lokal.hu.   Először a 29 éves hajdúsámsoni Harangi Imre SE versenyző, Varga Miklós lépett kötelek közé a 60 kilóban az Európa-bajnoki ezüstérmes grúz Otar Eranoszijan ellen. Varga..

Röplabda: Nyíregyházán tudott nyerni az Újpest (helyszíni beszámoló)

img

Nagy reményekkel indulak Nyíregyházára az újpesti röpis lényok. A találkozón volt szép, volt kevésbé szép és volt egy sajnálatos esemény is. De ne rohanjunk ennyire előre. Az első szettben a lilák szerezték meg a vezetést, amit ugyan a játszma végéig megtartottak, de ez az első technikai szünetig nem volt egyértelmű, hiszen egészen 6:8-ig egy-egy ponttal sikerült csak vezetniük, ám a véga 20:25..Next posts