misportunk

hírek, érdekességek, pletykák a magyar sport világából

A buddhista naptár segítette vb-címhez Márton Anitát?

img

Tíz olimpiai aranya már van a magyar atlétikának, ám a vb-cím eddig csak nem akart össze jönni, ha volt is átok, akkor annak már azt is tudjuk, mi vethetett véget.  - Mindent ugyanúgy csináltunk, mint az előző versenyek alkalmával. De, ha jól olvastam, tízmilliószoros nap volt pénteken, a buddhista szerzetesek egy évben négy ilyen napot állapítanak meg. Bár nem hiszem, hogy ez segített - mosolyodott el Márton..

"Megtiszteltetés a magyar válogatottat irányítani" - Eb-re juttatná röplabdázóinkat az új román kapitány

img

Bogdan Tanase a múlt hét óta nemcsak a román bajnoki éllovas Steaua Bukarest, hanem a magyar férfi röplabda-válogatott szakmai munkájáért is felel. Mint a DIGI Sport híradójának adott exkluzív interjújában elmondta: könnyen igent mondott a hívó szóra, mert számára nagy megtiszteltetés a magyar csapat irányítása. A szerződését automatikusan meghosszabbítják, ha a mieinket kijuttatja a 16 helyett már 24 résztvevős..

Madaras Norbert: Az olaszoknál mindig van egy kis hiszti, egy kis játékvezetői nyomás

img

 A Ferencváros vízilabdacsapata a Miskolc elleni kettős győzelemmel bejutott be az Eurokupa döntőjébe, amelyet tavaly a Nagyvárad ellen sikerült megnyernie. A címvédő sokat erősödött, a DIGI Sport híradójának nyilatkozó Madaras Norbert mégis óva inti a könnyű sikerről ábrándozókat, hiszen a Verona remekel a saját bajnokságában, ráadásul az olasz csapatok ellen sohasem könnyű játszani.   Nyáron teljesen átalakult..