misportunk

hírek, érdekességek, pletykák a magyar sport világából

Karl Erik Bøhn szívszorító magyar üzenete

Mint nem oly rég kiderült, nem tudják meggyógyítani Karl Erik Böhn, a magyar női kézilabda-válogatottat Eb-bronzéremre vezető, gyógyíthatatlan leukémiával diagnosztizált szövetségi kapitányt. A szakember most saját Facebook-oldalán magyarul köszönt el tőlünk. best essay writing service reviews „Minden magyar támogatómnak! Hálásan köszönök minden Tőletek kapott támogatást és jókívánságot. Hihetetlen büszke..

Elfogták Komáromi Tibor édesanyjának feltételezett gyilkosát

A rendőrség szerint péntek délután fél hatkor elfogták azt a férfit, akit az olimpiai ezüstérmes Komáromi Tibor édesanyjának meggyilkolásával gyanúsítanak, olvasható a police.hu-n. A közlemény szerint a gyanúsított egy negyvenéves budapesti férfi, K. Attila, akit a XVII. kerületben kaptak el, ugyanabban a kerületben, ahol a gyilkosság történt, valószínűleg múlt vasárnap. buy argumentative essay A világbajnok..

A sportújságírók lehetetlen küldetése

56. alkalommal durálták neki magukat a Magyar Sportújságíró Szövetség tagjai, hogy megoldják a megoldhatatlant, összehasonlítsák egymással az év legkitűnőbb bajnokait, az év legsikeresebb mestereit, hogy a szavazataik alapján így megszülessen az év sportolóinak idei rangsora. Játék ez a javából, de nemes játék, komoly játék, hisz a sportolók számára igenis fontos, hogy miként értékelik a teljesítményüket,..

Meggyilkolták a világbajnok édesanyját

A XVII. kerületi csendes utcában megdöbbentek a helyiek, hogy a 73 éves özvegyasszonyra, Rózsika nénire az éj leple alatt támadtak hétfőn. Feltehetően ki akarták rabolni. A kertvárosban egyébként az ő háza volt a legkisebb, körülötte nagyobb családi házak állnak. Rózsika néni Komáromi Tibor világbajnok birkózónk édesanyja volt. law essay writing service A betörők az utcafronti ablakon mentek be, a villanyórát..

Edzőmeccs jellegű vb-meccs Ausztrália ellen

Két győzelem után a magyar válogatott gólkülönbséget javíthat Ausztrália ellen harmadik vb- mérkőzésén Szerbiában. A mieink főként a második félidőben nyújtottak eredményes játékot, így végül huszonnégy gólos győzelmet aratva melegítettek a csütörtöki és pénteki, Románia és Németország elleni mérkőzésekre. Női vb, D-csoport, 3. forduló: MAGYARORSZÁG-AUSZTRÁLIA 39-15 (19-11) Újvidék, játékvezetők:..

Kiszenvedett siker Tunézia ellen

Második vb-csoportmérközősén Tunézia ellen lépett pályára a magyar válogatott, és rendkívül nehezen, de két góllal győzött, így továbbra is százszázalékos csoportjában. A mieink kedden Ausztrália ellen folytatják a tornát. Első mérkőzésén aratott biztos sikere után a magyar válogatott hétfőn délelőtt spinning-edzésen regenerálódott, majd délután végre edzéskörülmények között is igénybe vehette a..

Kamu

Kamu, Kamu, Kamu. Százszor, ezerszer leírtam már, ami a magyar sajtóban működik hírgyártás terén, az már pofátlanság. Semmi más, mint marketingfogás. Mint történt az az elmúlt két napban Dzsudzsák Balázs esetében. Volt, ahol már majdnem az aláírási ceremóniát is 'bemutatták', aztán kiderült, semmi sem igaz a Fulham érdeklődéséből. easy essay writer Az elmúlt két napban már szinte kész tényként kezelték, hogy..

A csehekkel kezdünk az kézilabda világbajnokságon

December 7-én Csehország ellen játssza első mérkőzését a női válogatott a világbajnokságon. A nemzeti csapat és a Ferencváros vezéregyénisége, Szucsánszki Zita nosztalgiával gondol a tavalyi újvidéki napokra, hiszen az Európa-bajnokságon dobogóra állhatott a válogatott. - Folyamatosan jönnek elő a tavalyi emlékeink, amikor szintén Szegeden voltunk az utolsó napokban. Várjuk már a rajtot, jó..

Sztárparádé várható a budapesti műkorcsolyázó –és jégtánc Európa-bajnokságon

2014. január 13 és 19 között Budapest már hetedik alkalommal rendezi meg a műkorcsolyázó –és jégtánc Európa-bajnokságot. Háromszor is ünnepelhettek a nézők magyar győzelmet: 1895 Földváry Tibor, 1955 Nagy testvérek, páros, 2004 Sebestyén Júlia. A szervezők többek között azzal harangozzák be a versenyt, hogy a februári szocsi téli olimpia európai éremesélyesei közül szinte mind jégre lépnek Budapesten,..

Pénteken kezdődik a női kézi vb - elsőszámú cél a legjobb nyolcba kerülés

A szerbiai női világbajnokság rajtja előtt sajtótájékoztatót tartott a Magyar Kézilabda Szövetség. A Városliget Caféban rendezett eseményen Vetési Iván, a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke elmondta: a tornán a csapat legfőbb célja, hogy megőrizze helyét a legjobbak között, és a 2012-ben kivívott Európa-bajnoki bronzérmet követően ismét jelezze: a csapat tartósan az elithez tartozik. A hivatalos célkitűzés a..Next posts