misportunk

hírek, érdekességek, pletykák a magyar sport világából

Kiss Szilárd: Magyar edzőt a magyar kézialbda válogatott élére!

img

A siófoki aréna névadója, a mesteredző Kiss Szilárd a DIGI Sport híradójának arról beszélt, hogy a kézilabda-válogatottat itthon magyar edzőnek kellene irányítania, mivel szerinte a külföldi szakemberek nem ismerik a sportág hazai felépítését, mint ahogyan a társadalmi berendezkedésünket sem. Kiss Szilárd jelenleg a Siófok utánpótlásképzésének a szakmai igazgatója, és a pár hete átadott multifunkciós..

A férfi kéziseinknél nincs kapitánykérdés, mindenben támogatják Vranjest

img

A Magyar Kézilabda Szövetség főtitkára, Novák András a Sport TV Mai helyzet című műsorában leszögezte, a Veszprém BL-ből való kiesése nincs hatással a szövetségi kapitány pozíciójára. A szövetség törekszik majd rá, hogy a jövőben is a Papp László Arénában legyen a női Magyar Kupa négyesdöntője, emellett mindent megtesz majd azért, hogy a jövőben is két magyar férficsapat indulhasson a Bajnokok Ligájában. Arra is..

Negyedik lett a BL-ben a Szeged

img

BL-negyedik lett az Alabárdos Szegedi TE. A Tisza-partiak férfi tekecsapata ugyanis kikapott a németországi Final Four bronzmeccsén. Az idei négyes döntőt a németországi Bambergben rendezték meg. A magyar együttes az elődöntőben a német Zerbst csapatától kapott ki 7-1-re, így a kisdöntőben az ugyancsak német Schwabsberg ellen lépett pályára, ahol 6-2-es vereséget szenvedett. A Bajnokok Ligája döntőjében aztán a..