misportunk

hírek, érdekességek, pletykák a magyar sport világából

Csúcsra jár majd a Margitsziget

img

Közeledik a jubileumi, a 30. Telekom Vivicittá Városvédő Futás hétvégéje (április 18-19), amelyre megállás nélkül ömlenek a nevezések (kivéve a félmaratonra, ahol a 8500 fős létszámhatárig eljutva a jelentkezéseket már le is zárták). Több mint 25 ezer résztvevőre számítunk – jelentette be Máth István, a Budapest Sportiroda ügyvezetője, aki rendezőként az eddigi valamennyi Vivicittán részt vett. A soha nem látott..

Elkezdte a világbajnoki felkészülést a hokiválogatott!

img

Megkezdte felkészülését az április 19-én kezdődő divízió 1/A világbajnokságra a magyar férfi felnőtt válogatott, méghozzá házon belüli redszerezett edzőmeccsekkel és egyelőre néhány hiányzó játékos nélkül. A felkészülés első napja tegnap délután kettőkör indult: a játékosok és a szakvezetőség tagjai ekkor találkoztak Káposztásmegeren. Nem sokkal ezután értekezletet tartottak, majd az első napokra két névsorra..

A világ legjobb pankrátorai érkeznek Budapestre

img

Április 16-án csütörtökön a Papp László Budapest Sportarénába érkezik a világ első számú pankrátor showja, a WWE Live. John Cena jelenleg az egyik legnagyobb pankrátorsztár     Az Egyesült Államokban elképesztő népszerűségnek örvendő eseménysorozat első ízben látogat el Magyarországra, s a szervezet (WWE) húzónevei közül többen is ringbe lépnek majd Budapesten. A fellépők többsége részt vett a WWE-nek, a San..