misportunk

hírek, érdekességek, pletykák a magyar sport világából

Bemutatkozott a karate az olimpián!

Több évtizede vár a világ – több tízmillió főt számláló – karatés társadalma arra, hogy a sportág bemutatkozzon egy..

Bemutatkozott a karate az olimpián!

img

Több évtizede vár a világ – több tízmillió főt számláló – karatés társadalma arra, hogy a sportág bemutatkozzon egy..

Ingyen fallabdázhatsz szombaton!

img

Magyarország is csatlakozott a nemzetközi szövetség által életre hívott fallabda világnapjához, melynek keretében szombaton számos helyszínen ingyenesen próbálhatják ki az érdeklődők a sportágat. A hazai szövetség tájékoztatása szerint ezen a napon világszerte ingyenes pályákkal várják az érdeklődőket, akik számára szakmai segítséget is nyújtanak a klubok a játék pontos megismeréséhez.Magyarországon a főváros..

Veszprémben többet nem engedik, hogy bármelyik nemzet kisajátítsa a kispadot!

img

Gulyás István, a Telekom Veszprém vezetőedzője és Csík Zoltán, a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatója volt a Sport TV Harmadik Félidő című műsorának vendége Ljubomir Vranjes vezetőedző távozása után. Csík Zoltán elmondta, most még sok opció van, de kettőre szűkítik, vagy marad Gulyás István, vagy új edző érkezik, de az biztos, hogy új szabályt hoz a vezetőség, mostantól mindig magyar, a klubhoz köthető..

Kiss Balázs: jövő héttől belecsapok a lecsóba

img

Kisebb térdsérülése miatt egyelőre könnyített edzésmunkát végez Kiss Balázs, a magyar kötöttfogású birkózó-válogatott klasszisa, aki a budapesti világbajnokságra készül. A 35 éves világbajnok legutóbb Minszkben versenyzett, ahol sérülés miatt visszalépett.'A jobb térdem fájdult meg, nincs semmi komolyabb probléma. Minszkben azért döntöttünk a visszalépés mellett, mert nem szerettem volna kockáztatni a vb-indulást'..

Kocsis Ferenc pingpongban is menő

img

Úgy tűnik asztaliteniszben is jártas Kocsis Ferenc birkózó olimpiai bajnokunk. A 65 éves legendát Nemcsák Károly a József Attila Színház igazgatója hívta ki egy barátságos mérkőzésre a színház utcabálján. - Annak idején a tatai edzőtáborban a súlyemelőktől a szakácsokig mindenki pingpongozott a szabadidejében. A feleségemmel Szabó Gabriella Európa-bajnok asztaliteniszezővel is ott ismerkedtem meg. Ő is ott..