misportunk

hírek, érdekességek, pletykák a magyar sport világából

Mocsai Lajos: A válogatottnak évi 50-62 napot kellene együtt dolgoznia

img

A Magyar Kézilabda Szövetség tiszteletbeli elnöke, Mocsai Lajos elmondta, a szövetség még Karácsony előtt rendkívüli ülést tartott a női világbajnokságon elért eredmény kapcsán, illetve, hogy szerinte a nemzeti csapatnak évente 50-62 napot kellene együtt dolgoznia, mint akkor, amikor igazán eredményes volt a válogatott. Emellett harmonizálni kell a klubok és a válogatott közötti rendszeres kapcsolatot. HIRDETÉS..

Keszthelyi Vivien az Audi főhadiszállásán, világklasszisok társaságában ünnepelt

img

Rendkívül mozgalmas hetet tudhat maga mögött Keszthelyi Vivien, melynek csúcspontjaként a magyar autóversenyzőt néhány nappal 17. születésnapja után az Audi németországi központjában, a gyár legnagyobb legendái és versenyzői társaságában látták vendégül a gyár szokásos évzáró eseményén. HIRDETÉS Megjelent Fehér György sportújságíró első, nem sporttémájú regénye, A kemény fiúk is sírnak néha. Itt a lehetőség, hogy..

200 mesét értek a női kézilabda-válogatott sport relikviái

img

150 ezer forintért keltek el a női kézilabda-válogatott dedikált Molten labdái és hivatalos Görbicz-meze a Mikrohungária Sport Kft. és a Magyar Kézilabda Szövetség online aukcióján, amely most beteg gyermekeken segít. A befolyt összeget ugyanis a K&H gyógyvarázs mesedoktorok programnak ajánlották fel a szervezők, így karácsonyra több mint 200 mese jut el azokhoz a gyerekekhez, akik kénytelenek kórházban tölteni..

Magyar gokartsiker a világbajnokságon

img

Az újpesti Top-Motorsport Egyesület gokartosa, Nagy Sándor eredményesen szerepelt a Rotax Max Challlange Grand Finals versenyen. A fiatal versenyzőt Szép Ferenc csapatvezető, és Szombathelyi Bence versenymérnök kísérte el Portugáliába. Ők azok, akik egész évben együtt dolgoztak a tehetséges sportolóval. HIRDETÉS Megjelent Fehér György sportújságíró első, nem sporttémájú regénye, A kemény fiúk is sírnak néha. Itt..

Még csak 16, de már autóversenyő - és nemsokára helikopter pilóta is

img

Alig hogy véget ért a szezon, újabb hatalmas feladatok előtt áll Keszthelyi Vivien, a nemzetközi sorozatok történetének legfiatalabb magyar túraautó-versenyzője ugyanis a napokban szerzi meg az autóvezetői jogosítványát, hamarosan pedig helikoptervezetői vizsgát is tesz. Keszthelyi Viviennek nemsokára helikopterre is lesz jogosítványa[/caption] A 16 éves pilóta gőzerővel készül vizsgáira és a következő szezonra, s..

Kemény pofonok földjén

img

December 5 és 8 között rendezik a felnőtt magyar ökölvívó bajnokságot Budapesten, amire 57 egyesület nevezett, köztük egyedüliként 10 fő feletti létszámmal a Süllős-Vasas Boxing Team. Tavaly az övék lett a legkiemelkedőbb csapat cím. HIRDETÉS Megjelent Fehér György sportújságíró első, nem sporttémájú regénye, A kemény fiúk is sírnak néha. Vásárlás előtt belehallgatnál a könyvbe? Itt a lehetőség! Most Urmai..

Három BL-vereség után sem kötelező a győzelem Veszprémben

img

1996-ban után újra megesett az a szégyen a Veszprém kézilabdacsapatával, hogy sorozatban három európai kupamérkőzésen is vesztesen hagyta el a pályát. Ljubomir Vranjes vezetőedző szerint ennek ellenére sem kötelező a győzelem hétvégén a Kielce ellen, a lényeg, hogy a játékosok megmutassák, képesek egymásért és a klubért küzdeni. HIRDETÉS Megjelent Fehér György sportújságíró első, nem sporttémájú regénye, A..