misportunk

hírek, érdekességek, pletykák a magyar sport világából

Letették az olimpiai esküt a magyarok

A MOB hétfői közgyűlését követően - melyen elfogadták a Szocsiba utazó Magyar Csapat személyi összetételét és a 2014-es költségvetést -, ünnepség keretében fogadalmat tettek a XXII. Téli Olimpiai Játékokra utazó magyar sportolók. A MOB közgyűlése a Szocsiban résztvevő Magyar Olimpiai Csapat és küldöttség személyi összetételét egyhangúlag elfogadta, így összesen 16 magyar sportoló utazik az ötkarikás..

Össze tudunk veszni a téli olimpián

Támadják a Magyar Sí Szövetséget a Szocsi téli olimpiára kiosztott sífutó kvóták miatt, a vádak szerint a szövetség nem a teljesítményt vette figyelembe, amikor az olimpiai indulókról döntött. Az ügyben Salgótarjánban tartottak sajtótájékoztatót szombat délelőtt. Fenyvesi Gábor, sportért felelős alpolgármester elmondta, a szövetség tavaly április ülésén úgy döntött, ha Szőcs Emőke biatlonban kvótát szerez,..

Mocsai Lajos: a világelitbe tartozunk

Mocsai Lajos szerint óriási dolog, hogy a magyar válogatott nyolcadikként zárt a dániai férfi kézilabda Európa-bajnokságon. 'Úgy érzem, az osztrákok elleni utolsó mérkőzésen a magyar válogatott felélte az erőtartalékait, a legutóbbi három napban három játékosunk lett fekvő beteg. Ancsin kiesésével sajnos a távoli lövőzónában is elfogyott a variációs lehetőségünk' - mondta az Ausztriától elszenvedett vereséget..

Az időjárás miatt elhalasztották a Snowboard Diákolimpiát

A hóhiány és a januári, szokatlan meleg miatt elhalasztották a 2014. január 24-ére tervezett Snowboard Diákolimpiát. Magyar Snowboard Szövetség a Make Some Noise snowboard hétvége és magyar kupafutam vasárnapjára, azaz március 2-ára halasztotta az eseményt. essay service online  A tavaszi időjárás miatt a szervezők közös döntése alapján későbbi időpontban rendezik meg a Snowboard Diákolimpiát. „Sajnos..

Gyarmati Panka drámai hétvégét követően egy hellyel maradt le Szocsiról

Gyarmati Panka a 25. helyen áll a hétvégi, kanadai olimpiai kvalifikációs világkupa után. Minden idők legeredményesebb magyar snowboardosa csupán 4 ponttal maradt le a Szocsiban biztosan indulók listájáról.  Panka és edzője azonban bizakodó, az egyes országoknak ugyanis még január 23-ig van lehetőségük dönteni, hány embert indítanak az Olimpián. Így van esély, hogy visszaléptetés esetén a magyar sportoló befér a..

Eb-re készülve

A hétvégén a Nemzeti Sportcsarnokban gyűltek össze a taekwondosók. A kétnapos küzdőedzéseken minden korosztály képviseltette magát, és a sérüléséből lábadozó Kotsis Edina is elkezdte a könnyített munkát. A tavaly még aktív versenyzőt, idéntől kizárólag felnőtt és junior válogatott edző Tóth Balázst kérdeztük az idei tervekről. – Tavaly már kezébe vette a válogatott vezetését, de még aktív versenyző volt. Év..

Teniszünnep a SYMA csarnokban

A Magyar Tenisz Szövetség októberben jelentette be, hogy 6 év után ismét Fed Kupát rendez a fővárosban. A verseny azonban ezúttal több lesz egyszerű csapatversenynél, hiszen a szervezők célja egy teniszünnepet varázsolni a SYMA csarnokba. angioedema treatment- Nagy örömünkre szolgál, hogy ismét megrendezhetjük ezt a rangos eseményt Budapesten. 16 csapat fog ütőt ragadni, így négy négyes csoportot fognak alkotni a..

Még lehet nevezni a Showboard diákolimpiára - fődíj egy ausztriai edzőtáborozás

A Magyar Snowboard Szövetség január 24-én Snowboard Diákolimpiát rendez Mátraszentistvánon 9 és 18 éves kor közötti iskolásoknak, akik banked szlalom és slopestyle versenyszámokban állhatnak rajthoz. A győztesek ausztriai edzőtáborozást nyernek. buy oem software A mátraszentistváni Sípark ad helyet a Magyar Snowboard Szövetség hivatalos rendezvényének, a Snowboard Diákolimpiának. A Sípark az enyhe idő ellenére..