misportunk

hírek, érdekességek, pletykák a magyar sport világából

Családi fesztivál lesz a hoki-vb

Bár csak április 22-én kezdődik Budapesten a jégkorong-világbajnokság, a honi szakszövetség már javában dolgozik azon,..

Családi fesztivál lesz a hoki-vb

img

Bár csak április 22-én kezdődik Budapesten a jégkorong-világbajnokság, a honi szakszövetség már javában dolgozik azon,..

A még csak 16 éves motorversenyzőnk, Kovács Bálint dobogóra állhatott Katarban (interjú)

img

Fantasztikusan zárta Kovács Bálint a katari nemzetközi bajnokság Superstock 600-as kategória harmadik versenyhétvégéjét. A H-Moto Team 16 éves tehetsége hatalmasat küzdve a harmadik helyen zárta az első futamot, majd a másodikon ötödikként intették le, így az első dobogós helyének köszönhetően jelentősen csökkentette hátrányát összetettben. Nagy lehetőséget kapott Kovács Bálint csapatától azzal, hogy a téli..

Miklós Edit: Szívesebben lennék én is Koreában, megpróbálom feldolgozni

img

A koreai mínuszok helyett a meleg edzőteremben készül Miklós Edit már a következő szezonra - igaz, az olimpiai hetedik helyezett magyar alpesi síző ezt a rehabilitáció részeként teszi. Az egy hónappal ezelőtti sérülése véget vetett az idei olimpiai álmainak, amit - mint azt a DIGI Sport híradójának elmondta - nemcsak fizikailag kell feldolgoznia. 'Hát nem könnyű, szívesebben lennék én is Koreában, sajnos a sors..

Szívrohamot kapott a bíró Márton Anita versenye közben

img

Márton Anita 18,87 métert, a világ idei harmadik legjobbját dobta a németországi Sassnitzban rendezett atlétikai versenyen, amelyen egy nem mindennapi esemény is történt. Amint azt olimpia bronzérmes súlylökőnk a DIGI Sport híradójának elmondta, szívrohamot kapott a bíró, ezért a versenyt egy időre felfüggesztették. 'A harmadik sorozatban pont én következtem, amikor a bíró rosszul lett, gyakorlatilag szívrohamot..