misportunk

hírek, érdekességek, pletykák a magyar sport világából

Katus Attila: Az egészséges életmód az egészséges gondolkodásnál kezdődik

img

A januári fogadalmak egy része talán már a feledés homályába merült, ám ahogy egyre inkább lekerülnek a jótékonyan takaró oversize pulóverek és kabátok, sokan kezdenek kétségbeesett, drasztikus, diétába. Katus Attila, a MOM Wellness személyi edzője az életmódváltás lelki hátteréről és kezdeti lépéseiről mesélt. „Nem létezik egyetlen sikerrecept, rengeteg szempontot kell figyelembe venni – kezdte a sztáredző –..

Klein Dávid: Odafent egy nyers, letisztult világ fogad...

img

„Lélekben nagyon sokat gazdagodtam, sokat kaptam a hegytől. Egy nagyon vad heggyel ismerkedtem meg, emellett pedig nagyon sok szépséggel találkoztam” – mesélte Klein Dávid azon a sajtótájékoztatón, amelyen fotókkal színesítve mesélt a Johnnie Walker Annapurna Expedíció részleteiről. Dávid első magyar hegymászóként érte el az Annapurna 8091 méter magas csúcsát oxigénpalack és teherhordók segítsége nélkül. Klein..

Jégkorong: A fiatal utánpótlás buzdította a magyar válogatottat

img

Néhány nap múlva veszi kezdetét az „A” csoportos Jégkorong Világbajnokság. A kemény edzések és a szoros időbeosztás mellett a magyar válogatott néhány tagja időt szakított leendő utódjaira, akik csapataik nevében kedves üzenetekkel biztatták példaképeiket. Az Athletes sportbolt eseményén Benk András, Kovács Csaba (Süti), Rajna Miklós és Szirányi Bence szakmai jótanácsokkal is ellátta a gyerekeket. Az utánpótlás..

Autóssport: Autóverseny a javából - Hungaroringen a Hankook Racer Cup

img

A Gyorsasági Országos Bajnokság évadnyitó futamán a Hankook Racer Cup is felavatta a Hungaroring vadonatúj aszfaltját, nem is akárhogyan. A fiatal tehetségeket felkutató sorozat ezúttal három futamos hétvégét tartott, ahol az eddigi leglátványosabb versenyén van túl a Hankook Racer Cup mezőnye, ezen a viadalon minden megtörtént, amiről az autóverseny szól. Hatalmas csaták, izgalmas előzések, koccanások, balesetek,..