misportunk

hírek, érdekességek, pletykák a magyar sport világából

Így lett Szúnyogból a magyar Schwarzenegger

img

Molnár Péter nem szeretne profi testépítő lenni, hiszen - mint azt a DIGI Sport híradójának elmondta – a világ egyik legjobb amatőr versenyzőjeként jobban keres, mint a profik 90 százaléka. A Hegyvidéki Fitparádén 10 ezer dollárt kasszírozott. - Amikor elkezdtem a sportot, nagyon vékony voltam, és az edzőterembe járó idősebbek úgy hívtak, az volt a becenevem, hogy Szúnyog - mesélte a Sport 24-nek Molnár..

Kézi-vb: Minimális elvárás a női válogatottól, hogy a legjobb nyolcba jusson

img

A Magyar Kézilabda Szövetség szakmai igazgatója, Zsiga Gyula a Sport TV Mai helyzet című műsorában Kim Rasmussen szövetségi kapitánnyal és a női válogatottal kapcsolatban elmondta, hogy teljes mértékben összehangolódtak azok az ideológiai távolságok, amik egy Skandináviából érkező edző és egy Közép-Európában szocializálódott játékos felfogása között lehetett. Avb-n decemberben a legjobb nyolcba kerülés a minimális..

Három (plusz egy) magyar érem a parataekwondo vb-n!

img

Mind küzdelemben, mind formagyakorlatban sikerült dobogóra állnia magyar versenyzőnek a csütörtökön Londonban rendezett, hetedik parataekwondo világbajnokságon. Földy Nóránál csak egy kolumbiai hölgy bizonyult jobbnak a mai nap során. Seregi Adrienn és Simon Csaba az elődöntőig jutott, ráadásul Adri estéje végül bearanyozódott. Azt követően, hogy a tavalyi, varsói parataekwondo Európa-bajnokságon debütált először..

Hanga Ádám: Azért igazolt le a Barcelona, hogy védekezzek

img

Hanga Ádám most még nem fog 20 pontokat dobni a Barcelonában, mert az edzője egyelőre csak a védekezésben használja a legjobb magyar kosarast. A 28 éves klasszis persze a támadásokban is jól száll be a meccsekbe, amit pénteken, a Panathinaikosz elleni Euroliga-meccsen itthon is mindenki láthat majd a DIGI Sporton. 'Nagyon-nagyon durva a csapat támadó repertoárja, elképesztő, hogy mennyi módon tudunk kosarat..

A tokiói olimpiáig teljesen megreformálhatják az ökölvívást

img

Nagyon komoly változásokra kerülhet sor a bokszban, miután megbuktatták a Nemzetközi Ökölvívó Szövetség tajvani elnökét, Vu Csing Kuót, akin 15 millió dolláros hiányt kérnek számon. Erdei Zsolt a DIGI Sport híradójának azt mondta: az elnökváltás révén megerősödhet a magyar ökölvívás sportdiplomáciája. Erdei - magyar bokszelnökként - időközben eljött a Madárfészek Akadémiától, amely egy új csarnokot kapott. 'Egy..

Lángolt az autó Egerben, a helyi amerikaifoci-csapat segített

img

Múlt kedden leégett egy háromgyerekes családanya autója Egerben, ahol - közvetlenül a baleset után - a helyi amerikaifutball-csapat egyik játékosa sietett a segítségére, majd az Eger Heroes adománygyűjtést is szervezett. A család a DIGI Sport kamerája előtt vette át az összegyűlt félmillió forintot. - A zord külső érző szívet takar - mondta az Eger Heroes amerikaifutball-csapat elnöke és játékosa, Herke Zsombor..

Végső megmérettetés a Hungaroringen

img

A Hungaroringen kezdődött, és a mogyoródi pályán is zárul október közepén a Hankook Racer Cup idei szezonja. A zárófutam mindig extra izgalmakat tartogat, különösen ebben az évben, hiszen a rendkívül szoros bajnokság végjátéka várható, és a bajnoki cím is gazdára talál. Nem is akárhogyan, hiszen a lokal.hu beszámolója szerint a bajnoki címre ugyanis matematikailag négyen esélyesek a három futamból álló hétvégén,..

Mit mond az olimpiai döntő magyar bírója a budapesti vízilabdás szabálybotrányról?

img

'Elég komolytalan dolog, ha azt nézzük, hogy mégiscsak vízilabdáról van szó' - mondta Horkai György szövetségi edző arról az esetről, amely az OSC-Napoli pólós BL-selejtezőn történt. A vitatott gólokat a DIGI Sport híradója megmutatta Molnár Péternek, a budapesti vizes világbajnokság egyetlen magyar játékvezetőjének, a riói olimpiai döntő bírójának is.HIRDETÉS 'Annyi történt, hogy elkövetett két hibát két..

Schildkraut Krisztián 47 évesen tért vissza az élvonalba, de kész a 70 éves röplabdázóktól is tanulni

img

Schildkraut Krisztián tavaly 47 évesen tért vissza a magyar röplabda élvonalába a MAFC feladójaként, idén azonban változott a szerep, hiszen nemcsak a pályán belülről irányítja a csapatot. Az új titulusa: játékosedző. A DIGI Sport híradójának a céljairól és az edzésmódszereiről mesélt. 'A koncentráció és a fegyelem nagyon fontos számomra, erre nagyon nagy hangsúlyt fektetek. Próbálom azokat a dolgokat átadni a..

Bíró Attila: A női vízilabda válogatottnak jól kell szerepelnie a következő olimpián!

img

Bíró Attila, a  női vízilabda-válogatott 2015-ben kinevezett szövetségi kapitánya első számú célnak a 2020-as tokiói olimpiára való kijutást és az ottani jó szereplést jelölte meg. A háttér adott a nyugodt szakmai munkához, hiszen a hazai sportági vezérkar 2020 végéig meghosszabbította szerződését. - Mindenképp örömteli, hogy a szövetség elfogadta a beszámolómat, és értékelte az elmúlt két-két és fél év munkáját..Next posts