misportunk

hírek, érdekességek, pletykák a magyar sport világából

Babos Tímea: Nagyon fontos, hogy szerepeljek a válogatottban, de...

img

Alig egy hónap telt el azóta, hogy Babos Tímea megvédte világbajnoki címét párosban, a legjobb magyar női teniszező már meg is kezdte az alapozást a jövő évre. A DIGI Sport híradójának arról is beszélt, hogy számára nagyon fontos a válogatott, de még nem döntötte el, hogy februárban ott lesz-e a magyar Fed-kupa-csapatban.    HIRDETÉS Megjelent Fehér György sportújságíró első, nem sporttémájú regénye, A kemény..

Misportunk exkluzív: Szántó Erzsébet szerint „családi-baráti királyság” épül az érdi kézilabdánál

img

Nincs nap érdi kézilabda botrány nélkül!  A misportunk.com november elején levelet küldött az Érdi Sport Kft. jelenlegi vezetőségéhez a klub ellen elrendelt NAV végrehajtás és más ügyek kapcsán. A feltett kérdésekre ugyan nem reagáltak, viszont másnap kiadtak egy hivatalos közleményt a közösségi oldalukon. Azt írták:  „Minden rendben van, építkezünk”. Majd „a klub működését bulvár szintjén taglaló  megkeresésnek”..

Nagyszerű magyar dartsos szereplés Prágában

img

Három dobogós helyezést is elértek a magyarok a Prágában megrendezett rangos nemzetközi darts versenyen – adta hírül a Magyar Darts Szövetség. A csehországi A-kategóriás, világranglista pontszerző tornán a felnőtteknél a Harsányi Enikő-Csombok Krisztina páros a harmadik helyen végzett. Az ifjúságiaknál Kovács Tamara megnyerte a lányok egyéni versengését, míg a fiúknál Katona Bence harmadik lett.   A nőknél..

Öt magyar arany a kick-box Európa-bajnokságon

img

Öt arany-, öt ezüst- és hat bronzérmet nyertek a magyarok a Mariborban megrendezett kick-box Európa-bajnokságon. A 31 ország 500 versenyzőjét felvonultató Eb-n Veres Roland duplázni tudott, rajta kívül Murvai Lívia, Busa Andrea és Brunner Boglárka lett Európa-bajnok. Az éremtáblázaton Magyarország a harmadik lett. Busa Andrea Szlovéniában is legyőzhetetlennek bizonyult A hét szabályrendszert magába foglaló..

Életmód: Sztártippek az egészségért, napi 20 perc is segíthet

img

Magyarország egészségügyi állapotáról évente készül felmérés. Az adatok rámutatnak, hogy az egészségtelen életmód, a túlsúly, a dohányzás és egyéb rossz szokások komoly megbetegedésekhez vezethetnek. A férfiak inkább hajlamosabbak arra, hogy elhanyagolják magukat, így számukra különösen fontos, hogy lássanak maguk előtt példaértékű történeteket, amelyek megmutatják nekik, hogy önfegyelemmel, életmód-változtatással,..

Paraszkandereseink bronzérmet szereztek a világkupán.

img

Harmadik lett a magyar paraszkander-válogatott a lengyelországi Világkupán. A magyar csapat a profi liga legjobbjaival pózolt a fotósok előtt Rumia adott otthont a hagyományos lengyelországi vk-nak, amelyen a magyar színeket Rojkó Zoltán, Fenyvesi József, Simon Dániel, Hernyák Imre és csapatvezetőként Szabó Ozor János képviselte. Azt már megszokhattuk, hogy ebben a sportágban a magyarok rendszerint jól..

Tour To Paris, az új magyar csodaló! (Interjú)

img

Overdose utódaként emlegetik a most hároméves Tour to Paris-t. A kiváló versenyló az egy évvel ezelőtti kvalifikációja óta minden versenyt, amelyen indult, megnyert itthon. Tulajdonosa és trénere szeretné, ha tavasszal külföldön is bizonyítana. Tour to Paris, ifjabb Hammersberg Elemér és az utánpótlás: Ármin (Fotók: Máté Krisztián/Lokál) A lovas életet nem ismerő ember számára meglepő módon került dr...

Közlemény, ami nem válasz semmire!

img

Az érdi kézilabdacsapat sorsáról szóló cikkünk végén jeleztük, természetesen megkerestük az a klubot működtető kft vezetőt is. Bár kérdéseinket ugyan minősítették, válaszolni nem válaszoltak rájuk. A klub kiadott azonban egy hivatalos közleményt, ami szokás szerint nem ad választ semmire, kikerüli, elfedi a klub működésével kapcsolatos kérdéseinket. Hogy mást ne mondjunk, tagadják a NAV végrehajtás tényét, pedig még..

Csötönyi Sándor: Túlbecsültem Erdei Zsolt képességeit!

img

Ma már az ügyészség vizsgálja a Magyar Ökölvívó Szövetség által szervezett ifjúsági világbajnokságot, és a rendezvénynek köszönhetően felmerült több mint 300 milliós hiányt, ami azért meghökkentő, mert az elmúlt években hasonló gondok – még csak fel sem merültek. Most viszont a  helyzet odáig fajult, hogy immár eljárás zajlik az elszabadult költségek miatt – a dokumentumok az ügyészség asztalán... -, vizsgálják azt..

Köszöntötték a III. Nomád Világjátékok résztvevőit

img

A kirgizisztáni III. Nomád Világjátékokon négy arany-, négy ezüst-és négy bronzérmet szerzett magyar küldöttség tagjait köszöntötték a Hadtörténeti Múzeumban. A multisport eseményen öt földrész, több mint 80 országa 2000 sportolóval vett részt. Magyarországot a Magyar Turán Alapítvány hagyományőrzői és tradicionális, íjász, lovasíjász és mandala sportolói (szellemi taktikai sport), a Nemzeti Versenysport Szövetség..Next posts