misportunk

hírek, érdekességek, pletykák a magyar sport világából

Kozma Dominikot agyonveri úszásban gyerekkori barátja

img

A magyar úszósport két kiválósága, Kozma Dominik és Bernek Péter ismét együtt készülnek, méghozzá a BVSC színeiben. A két gyerekkori jó barát sokat mókázik, de becsülettel meg is hajtják egymást a vízben. HIRDETÉS Megjelent Fehér György sportújságíró első, nem sporttémájú regénye, A kemény fiúk is sírnak néha. Vásárlás előtt belehallgatnál a könyvbe? Itt a lehetőség! Most Urmai Gábor, a nyíregyházi Móricz..

Szereti a gulyást és magyarul köszön honosított kosarasunk

img

Bár még nem játszhat, Govens Darrin is ott lesz a lengyelek, illetve a koszovóiak elleni vb-selejtezőkön a magyar kosárlabda-válogatott mellett. Ivkovic Sztojan szövetségi kapitány a DIGI Sport híradójának elmondta, a Szombathely 29 éves kosarasa annak is köszönheti a megelőlegezett bizalmat, hogy magyarul köszön, és tudja, mi az a gulyás. Az Egyesült Államokban született Govens Darrin együtt lesz a csapattal, de..

A Sport TV már a kézi-vb-re hangol

img

December elsején kezdődik a 2017-es női kézilabda-világbajnokság. Az eseményt a helyszínről nagy erőkkel közvetítő Sport TV-n mától már látható lesz a sorozat saját gyártású, látványos ajánlója, amelyben jelen és jövő összefonódik. A női kézilabda-világbajnokság nem csupán december, de az év egyik legfontosabb sporteseménye, a magyar kézilabda számára pedig egyértelműen a legfontosabb, hiszen válogatottunk is ott..

19 éves görkorcsolyázó lett az Év Hőse

img

A DIGI Sport különleges, 1,2 millió forinttal járó sportösztöndíját 2017-ben a gyorsasági görkorcsolyázó Gardi Dominika kapta. A 19 éves szegedi sportoló könnyek közt vette át a díjat. 51 hét, 38 sportág és több mint 250 sportoló. A DIGI Sport tavaly novemberben indította útjára a magyar utánpótlás sportolók számára kiírt Nap Hőse szavazás második évadját, melynek éves díjátadó gáláját hétfőn este rendezték. A..

Győri ETO: Heidi Löke visszatérhet?

img

A Győri Audi ETO KC beállója, AnjaAlthausbelső-oldalszalag-szakadástszenvedett a dán Midtjylland otthonában, operálni kell, legkorábban február végén térhet vissza. A klub elnöke, Bartha Csaba a Sport TV Harmadik Félidő című műsorában elmondta, igazolnak új beállót, és felvetődött az ETO korábbi klasszisának, Heidi Lökének a neve is. Tomori Zsuzsa pedig szinte biztosan kihagyja a decemberi vb-t sérülése miatt. „..

Ők lehetnek a jövő bajnokai

img

Ötödik alkalommal rendezték meg azt a Herceghalmi Kempo Utánpótlás Kupát, amely évről évre felkarolja a kezdő harcosokat és lehetőséget biztosít számukra, hogy fejlődjenek és tapasztalatot szerezzenek verseny szituációban. A mostani megmérettetésre a környékbeli kempo egyesületeken kívül Újfehértóról és Budapestről is érkeztek fiatal harcművészek, de a Szlovák Kempo Szövetség is küldött egy csapatot a Pest..

Pokolból a mennybe: pszichológus segített Babos Timinek

img

 Babos Tímea teniszvilágbajnok elárulta a Lokál Extrának: rosszabb időszakaiban nem mindig hitte el, hogy képes lesz felállni a padlóról, de a sportpszichológus sokat segített neki. Érzelmes, erős nő, akire egy éve rátalált a szerelem. – Lassan már kezdem elhinni, hogy világbajnok vagyok, annyit olvastam ezt a sajtóban. Elképesztő érzés… Az egész torna rettenetesen nehéz volt, a döntőt is vesztes helyzetből..

Egerszegi Krisztina: Nem gondolom azt, hogy én hivatkozási alap lennék!

img

Barcelonában 11 arany-, 12 ezüst- és 7 bronzérmet nyertek sportolóink, így ez volt minden idők második legsikeresebb olimpiája magyar szempontjából. Az 1992-ben három győzelmet bezsebelt Egerszegi Krisztina nem érzi úgy, hogy a triplázás bármit is megváltoztatott volna. A pólós Benedek Tibor nem kapott szobát, így másodmagával a konyhában aludt. A 25 éve rendezett játékok legeredményesebb magyar olimpikonja a..

Keszthelyi Vivien Christopher Miesszel dolgozik!

img

Alig néhány héttel a szezon befejezése után sem pihen Keszthelyi Vivien és csapata, így a korábbi terveknek megfelelően a 16 éves magyar pilóta gőzerővel készül a következő szezonra. A nemrég befejeződött idényben Keszthelyi Vivien az Audi TT Cupban szerzett tapasztalatot és gyűjtött értékes pontokat, azonban - ahogyan az Audi Sport RacingAcademyvel közösen korábban tervezték - jövőre sokkal nagyobb hangsúlyt..

Kenderesi Tamás: Nem tudom, hogy a matekérettségi vagy az olimpiai bronz megszerzése volt nehezebb

img

Kenderesi Tamás, olimpiai és Európa-bajnoki bronzérmes úszónknak nagy kő esett le a szívéről, amikor sikeresen leérettségizett matematikából. Ma már biztosan állítja: e-learninggel készült volna ő is, ha a matematikaérettségire felkészítő online kurzust egy picit hamarabb kidolgozzák és rendszerbe állítják.  Az E-Palatábla Alapítvány rendkívül fontosnak tartja, hogy modern oktatási módszerek alkalmazásával..Next posts