misportunk

hírek, érdekességek, pletykák a magyar sport világából

Egy álom véget ért

img

Szép álom volt, de véget ért.Az Európa-bajnokságon 1987, azaz 28 év után szereplő Magyarország három szettben vereséget szenvedett Németországtól a holland-belga közös rendezésű röplabda Európa-bajnokságon, ezzel befejezte szereplését a kontinenstornán. „Hihetetlen, hogy bejutottunk Európa legjobb tizenkét válogatottja közé! Nem szabad elfeledkeznünk arról, hogy a magyar csapat huszonnyolc év után vesz részt újra..

Jön a 30. SPAR Budapest Maraton Fesztivál

img

A futás jubileumi éve kapcsán sajtótájékoztatót tartott a Budapest Sportiroda (BSI) 11 nappal a 30. SPAR Budapest Maraton Fesztivál előtt. A jubileumi eseményre idén október 10 és 11-én kerül sor. A BSI 2015-ben 700 ezer forinttal támogatja a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat gyermekétkeztetési és oktatási centrumának létrehozását Az idén első alkalommal két napos eseményen a Hősök teréről rajtolnak majd a..

Erdei Zsolt megküzdött a boldogságáért

img

Profi ökölvívói pályafutása után edzőként és üzletemberként tevékenykedik Erdei Zsolt. Az egykori világbajnoknak nem csak a ringben, de a magánéletében is meg kellett vívnia a maga küzdelmeit, optimizmusa és édesanyjától örökölt ereje azonban még a legnehezebb helyzetben sem hagyta el… Erdei Zsolt és párja, Réka (fotó: MTVA/Zih Zsolt) 2014-es visszavonulása óta Erdei Zsolt élete alaposan felfordult nem csak..

Csodálatos, fantasztikus, leírhatatlan...!!!

img

Már az is órási siker volt, hogy a női röplabda válogatott 28 év után kijutott az Európa-bajnokságra. Aztán a csapat megnyerte az Európa-ligát, ma pedig...továbbjutott az Eb-csoportból. Karádi Zoltán és a röplabda szövetség tudósítása. Női válogatottunk óriási csatában, négy játszmában legyőzte Azerbajdzsánt, s ezzel kivívta csoportjából a továbbjutást a belga–holland közös rendezésű Európa-bajnokságon...

Balzsay Károly: Új életet kaptam, és minden percét kihasználom!

img

Családja remegve aggódott érte, tanítványai pedig együttérzésből leborotválták a hajukat – a nagyközépsúlyú világbajnok bokszoló közel egy év alatt győzte le a rákot. A betegség azonban nem múlt el nyomtalanul és gyökeresen megváltoztatta Balzsay Károly életét. A haja újra kinőtt, a szeme mosolyog. – Most nagyon jól érzem magam, többnyire eszembe sem jut a betegségem, de vannak pillanatok, amikor feleszmélek,..

Visszavágtak a törökök

img

Az Európa-liga döntőjében a magyar női röplabda válogatott legyőzte a török csapatot. De az Európa-bajnokság nem az Európa-liga! Karádi Zoltán és a röplabda szövetség tudosítása az Eb-ről! Lejátszotta második Európa-bajnoki mérkőzését is a magyar női röplabda-válogatott a belga–holland közös rendezésű kontinensviadalon. Ugyan a mieink ezúttal is háromjátszmás vereséget szenvedtek, azonban ez egészen más volt,..

Történelmi vereség

img

A magyar amerikaifutball-válogatott története első hivatalos mérkőzésén 26-7-es vereséget szenvedett vasárnap a cseh csapattól.   A felkészülési találkozót eredetileg a BVSC Stadionban rendezték volna meg, azonban a heves esőzés miatt végül az Építők pályára kényszerültek a csapatok.A 4500 néző előtt nem kezdődött jól az összecsapás a magyar csapat számára, ugyanis rögtön az első támadássorozat végén Bencsics..

Vereség az Eb-nyitányon!

img

Lejátszotta első Európa-bajnoki mérkőzését a női röplabda-válogatottunk, ahol a mieink ellenfele a házigazda belga csapat volt Antwerpenben. Az Eb-bronzérmes hazaiak végül háromjátszmás győzelmet arattak a 28 év után újra Eb-meccset játszó magyarok ellen. Karádi Zoltán és a röplabda szövetség tudósítása! Egy valamiben a meccs kezdete előtt sikerült példát mutattunk a belga csapatnak, mégpedig a bevonulásban. Amíg..

28 év után ma újra Eb-meccset játszik a magyar válogatott!

img

Ma megkezdi a – remélhetőleg – hosszú menetelését női válogatottunk az Európa-bajnokságon, ahol éppen a házigazda Belgium lesz majd a mieink ellenfele. Egy bravúron már túl van idén a csapat: az Európa-liga győzelemre sem számított senkiNem éppen könnyű ellenfél jutott a mieinknek elsőként, hiszen azon túl, hogy a „Yellow Tigers” becenévre hallgató válogatott az egyik házigazdája a kontinensviadalnak, ráadásul a..Next posts