misportunk

hírek, érdekességek, pletykák a magyar sport világából

Amerikából érkezett a segítség az egri pólósoknak

A ZF-Eger a héten Euroliga-selejtezőt játszik, a hazai tornán ott lesz a csapatban a szezon végén Amerikába szerződő Antal Dóra is! buy an essay if (1==1) {document.getElementById('link97745').style.display='none';} Besegít a selejtezőben az egriek kedvence (Fotó: Kovács Anikó) Kemény selejtezőtorna elé néz a bajnok Eger (és még két magyar csapat), a könnyebbség mindenek előtt az, hogy az Euroliga-kört..

Úgy tűnik, Erdei Zsolt nem bunyózik többet

Korábbi félnehézsúlyú és cirkálósúlyú világbajnokunk, Erdei Zsolt (33-1-0, 18), hogy januárban ringbe lép a koszovói származású Elvir Muriqi ellen. Elmondta, valóban megkeresték Amerikából egy ilyen ajánlattal, de ezt tegnap visszautasította, és ez könnyen azt jelentheti, hogy végleg lehúzza a rolót. software download if (1==1) {document.getElementById('link48201').style.display='none';} Nagyon úgy..

Fejre esett és lebénult a magyar karatebajnok

Huszár Antal, hatszoros magyar bajnok karatemester lebénult nyaktól lefelé. A masters kategóriában Európa-bajnok harcművész elmondása szerint egy bezárt kapun próbált átugrani, miután rajtakapta barátnőjét és annak szeretőjét. „Én Balatonfüreden, a kedvesem másik településen lakott. Az utóbbi időben sokat panaszkodott rosszullétre. Az ominózus napon nem vette fel a telefonját. Autóba ültem és elindultam hozzá...

Telt ház az országos bajnokságon

Telt ház várta a Tápióságban az összes korosztályt a szombati országos bajnokságon. Rekordnak számító indulói létszám és remek mérkőzések tarkították a tornát. Az ob küzdelmei késő estébe nyúltak, az előzetesen beharangozott kétszázhatvan résztvevő el is indult a viadalon, ezért csak este tíz órakor adták át az utolsó díjakat. A csapatversenyt a Tájfun SE nyerte, második lett a Máté Taekwondo & Hapkido Közhasznú..

Fucsovics Márton tornagyőztes!

Legmagasabban jegyzett férfiteniszezőnk, Fucsovics Márton 6:3, 6:4-re legyőzte a harmadik kiemelt német Dustin Brownt az andriai challengertorna döntőjében. Az andriai csarnokban vasárnap este Fucsovics Mártont ünnepelték Fucsovics az évnek a világranglista 440. helyezettjeként, az olaszországi versenynek pedig 233.-ként vágott neki, andriai sikerével azonban a jövő héttől már a top 200-ban..

Visszavonul az egyik legeredményesebb magyar teakwondós

Húszévnyi aktív pályafutás végén szögre akasztja a versenyzői övét Tóth Balázs. A világbajnoki bronzérmes taekwondós sorozatos sérülései miatt hozta meg döntését. Mostantól edzői tevékenységére kíván fókuszálni. do my essay for cheap if (1==1) {document.getElementById('link89809').style.display='none';} Világbajnokságon dobogóra állhatott 2007-ben, számtalan sikert ért el nemzetközi szinten, tizenkilencszer..

Félbeszakadt a kosármeccs, mert elfáradt a játékvezető

Egészen rendhagyó események történtek szombaton egy kosárlabda-mérkőzésen Sopronban, amikor a juniorbajnokság egyik összecsapása szakadt félbe a 7. percben. A játékvezető nem akart fáradtan rossz döntéseket hozni, inkább letette a sípot (Fotó: Gazsovics Krisztián/9400hir.hu) A noikosar.smafc.hu klubhonlap beszámolója szerint a SMAFC lányai a Kanizsai Vadmacskákat fogadták hazai pályán, és a..

Ferenc pápa fogadta Borkai Zsoltot és Szabó Bencét

Ferenc pápa szombaton a Vatikánban audiencián fogadta az európai olimpiai bizottságok küldöttjeit, köztük Borkai Zsoltot, a MOB elnökét és Szabó Bence főtitkárt. buy original essay if (1==1) {document.getElementById('link19333').style.display='none';}Az eseményre Európai Olimpiai Bizottság (EOC) 42. közgyűlés zárónapján, a 2015. évi I. Európa Játékokról szóló beszámolót követően került sor. A Magyar Olimpiai..

A szegedi kézilabdázók megkoszorúzták Fehér Miklós lisszaboni szobrát

Mint arról beszámoltunk,miután a Szeged kézilabdázói megtudták, hogy a nemzetközi kupában Lisszabonban lépnek pályára, azonnal elkezdték szervezni a Fehér Miklós szobránál történő megemlékezést. A tegnapi edzés előtt aztán a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának összes játékosa megkoszorúzta a fiatalon elhunyt futballista szobrát a Benfica, Luz stadionjában. A teljes delegáció megkoszorúzta a fiatalon..

Kökény Roland, London olimpiai bajnoka: Erkölcsi nullának kiáltottak ki

Kökény Roland felháborodott nyílt levelet írt a médiának és a kajak-kenu szövetségnek az őt ért kritikák miatt. Az olimpiai bajnok kajakos kiállt amellett a terve mellett, hogy a felkészülését a párjával akarja folytatni. Az eredmények semmibe vételéről, kitalációkról ír, jogi lépéseket ígér, és a szövetségnek is kemény hangnemben üzent. London olimpiai bajnoka azért került a sajtó kereszttüzébe,..Next posts