misportunk

hírek, érdekességek, pletykák a magyar sport világából

Magyar kick-box sikerek Európa-szerte

img

Tucatnyi érmet nyertek a hétvégén kick-boxosaink, akiknek egy része a Szerbiában megrendezett Európa-kupán vett részt,..

Karácsony Herczigéknél

img

Túl van az idei első teszten a MOL Racing Team két versenyzője Herczig Norbert és Ferencz Ramón. A rally Európa-bajnokságon induló páros Bakonyoszlop község mellett ült ismét a Volkswagen Polo GTI R5-be. - Nagyon hosszú volt a téli szünet. Nekünk ilyenkor jön el a karácsony, amikor kezdődik az idény és beülhetünk a versenyautóba – kezdte a pilóta Herczig Norbert, aki 2018-ban a Mikulás Rally-n már kipróbálhatta..

Pat Cortina lett a női jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya

img

A Magyar Jégkorong Szövetség elnöksége rendkívüli ülésén Pat Cortinát nevezte ki a magyar női válogatott élére. A testület köszönetet mond Jari Risku eddigi szövetségi kapitányi munkájáért, a szakember lehetséges további szerepvállalásáról a felek még egyeztetnek. Sikeres világbajnoki szereplés esetén Pat Cortina szerződését a 2019/20-as szezonra is meghosszabbíthatják. A magyar válogatott április 7. és 13. között..

Nagy magyar siker a Téli Universiade-n

img

Véget ért a  2019-es Téli Universiade. A szibériai Krasznojarszkban megrendezett „egyetemisták olimpiája” magyar szempontból sporttörténelmi volt, hiszen 53 év óta először szerepelt a játékokon az egyetemi jégkorong-válogatott, amely győzelemmel mutatkozott be a multisport eseményen.   Jégtáncban Emily Monaghan (Fairfield University, USA) és Ilias Fourati (Purchase Collage State University of New York) képviselte..

Liebherr asztalitenisz-vb: A kapitányok kijelölték a vb-n induló keretet

img

Nincs több kérdőjel! Eldőlt, hogy kik indulnak a hazai rendezésű asztalitenisz-világbajnokságon. A szövetségi kapitányok kihirdették a válogatott keretet, a vb sajtócsapatának egyben össze is foglalták azt, hogy milyen eredményekkel lennének elégedettek.  Bátorfi Zoltán, a nők szövetségi kapitánya elmondta: az sikernek számítana, ha egyéniben Pergel Szandra és Madarász Dóra a legjobb 32 közé kerülne. - Póta..