misportunk

hírek, érdekességek, pletykák a magyar sport világából

Meggyilkolták a világbajnok édesanyját

A XVII. kerületi csendes utcában megdöbbentek a helyiek, hogy a 73 éves özvegyasszonyra, Rózsika nénire az éj leple alatt támadtak hétfőn. Feltehetően ki akarták rabolni. A kertvárosban egyébként az ő háza volt a legkisebb, körülötte nagyobb családi házak állnak. Rózsika néni Komáromi Tibor világbajnok birkózónk édesanyja volt.

law essay writing service

A betörők az utcafronti ablakon mentek be, a villanyórát lekapcsolták, az asszony kutyáját pedig ártalmatlanná tették. Azt egyelőre nem tudni, hogy mit tudtak elvinni tőle, és hogyan történt a gyilkosság. Kedd délután a lánya talált rá a vérbe fagyott asszonyra.

Fotó:Bánkúti Sándor



A szomszédok a Borsnak megerősítették, hogy Rózsika néni fia, Komáromi Tibor olimpiai ezüstérmes, háromszoros világbajnok birkózó. Az utcában lakók nem vettek észre semmit a betörésből, azon az éjszakán annyira fújt a szél, hogy minden ajtót, ablakot zörgetett.

Komáromi Tibor még nem tudta felfogni a tragédiát

A korábbi kötöttfogású birkózót, volt szövetségi kapitányt, Komáromi Tibort nagyon megviselték a történtek.
– Ne haragudjanak, de nem tudok mit mondani. Eddig sem rohantam az újságírókhoz ha gondom volt, és most sem szeretnék ország-világnak panaszkodni. Egyelőre nem kaptam megerősítést, hogy pontosan mi történt – mondta a 49 éves szakember a borsonline-nak, aki jelenleg a Monor SE tehetségeit edzi.

Szőnyi János, Komáromi nevelőedzője, jelenlegi kollégája szerint habár minden jel gyilkosságra utal, Tibor még abban reménykedik, hogy édesanyja természetes halált halt.
– Nagyon szerette az anyukáját, aki azóta, hogy Tibi édesapja pár évvel ezelőtt meghalt, összetartotta a családot. Szegény Tibi azt mond­ta: felfoghatatlan. Abban bízik, hogy nem gyilkosság történt, hanem gyógyszerek végeztek az édesanyjával. Tibor révén két fiú unoka veszítette el a nagymamáját, a kisebbik nemrég arról beszélt itt, az edzőteremben, hogy ott fog aludni a mamánál…

 



Edzőmeccs jellegű vb-meccs Ausztrália ellen A sportújságírók lehetetlen küldetése