misportunk

hírek, érdekességek, pletykák a magyar sport világából

A szegedi kézilabdázók megkoszorúzták Fehér Miklós lisszaboni szobrát

Mint arról beszámoltunk,miután a Szeged kézilabdázói megtudták, hogy a nemzetközi kupában Lisszabonban lépnek pályára, azonnal elkezdték szervezni a Fehér Miklós szobránál történő megemlékezést. A tegnapi edzés előtt aztán a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának összes játékosa megkoszorúzta a fiatalon elhunyt futballista szobrát a Benfica, Luz stadionjában.




A teljes delegáció megkoszorúzta a fiatalon elhunyt Fehér Miklós szobrát, a portugál Benfica legendájának a mellszobrát (fotó: pickhandball.hu)

How To Get Your Ex Back When You Live Together

A megemlékezésen a Benfica ismét bizonyította, hogy mennyire szerették a magyar labdarúgót. A koszorúzásra féltucat fotós és több újságíró is eljött, a Benfica TV stábja is forgatott. A koszorút Szűcs Ernő Péter igazgatósági elnök és Mezei Richárd vezérigazgató helyezte el a mellszobornál.  Az FK 1899 Szeged megyei I. osztályban szereplő futballcsapata egy sálat és egy zászlót küldött el a Pick Szegeddel Lisszabonba, hogy helyezzék el azt a Benfica csatár szobránál.
zp8497586rq



Kökény Roland, London olimpiai bajnoka: Erkölcsi nullának kiáltottak ki Ferenc pápa fogadta Borkai Zsoltot és Szabó Bencét