misportunk

hírek, érdekességek, pletykák a magyar sport világából

Fejre esett és lebénult a magyar karatebajnok

Huszár Antal, hatszoros magyar bajnok karatemester lebénult nyaktól lefelé. A masters kategóriában Európa-bajnok harcművész elmondása szerint egy bezárt kapun próbált átugrani, miután rajtakapta barátnőjét és annak szeretőjét.

„Én Balatonfüreden, a kedvesem másik településen lakott. Az utóbbi időben sokat panaszkodott rosszullétre. Az ominózus napon nem vette fel a telefonját. Autóba ültem és elindultam hozzá. Még a rendőrséget is felhívtam, küldjenek egy járőrt a lakáshoz. Útközben aztán megcsörrent a mobilom: a kedvesem, vagyis a volt kedvesem volt az, ám ahelyett, hogy megnyugtatott volna, nekem támadt. Mivel közel voltam, már nem fordultam vissza. Amikor odaértem, a társasház nyitott kapuján a lakáshoz mentem, s az ablakon átszűrődő fényben azt láttam, hogy egy meztelen férfival volt a hálószobánkban” – mesélte a hatszoros magyar bajnok harcművész a kisalfold.hu-nak.

„Csupán annyit kértem tőle, hogy nézzen a szemembe utoljára, és csendben eltűnök az életéből. A válasz talán még a látványnál is jobban meglepett, amikor engem fenyegetve rendőrt hívott, és a szeretőjét is ellenem uszította. Ezért úgy döntöttem, elhagyom a helyszínt, hazamegyek. Hogy elkerüljem a találkozást, a hátsó kapu irányába indultam. Át akartam lépni rajta, de eltörött egy léc, és a tarkómmal a betonra zuhantam. Először még nevettem is magamban, hogy harminc éve tanítok másokat az esésre, én meg megütöm magam, de aztán rájöttem, hogy moccanni sem tudok, nyaktól lefelé lebénultam – tette hozzá Huszár.
adobe creative suite cs6
A hatszoros magyar karatebajnokot a győri kórházban a hétvégén megműtötték.

765qwerty765



Telt ház az országos bajnokságon Úgy tűnik, Erdei Zsolt nem bunyózik többet