misportunk

hírek, érdekességek, pletykák a magyar sport világából

Közlemény, ami nem válasz semmire!

Az érdi kézilabdacsapat sorsáról szóló cikkünk végén jeleztük, természetesen megkerestük az a klubot működtető kft vezetőt is. Bár kérdéseinket ugyan minősítették, válaszolni nem válaszoltak rájuk. A klub kiadott azonban egy hivatalos közleményt, ami szokás szerint nem ad választ semmire, kikerüli, elfedi a klub működésével kapcsolatos kérdéseinket. Hogy mást ne mondjunk, tagadják a NAV végrehajtás tényét, pedig még az eljárás hivatalos ügyiratszámát is tudjuk!  Alább elolvashatják a kérdéseinket, és persze a közleményt is, az olvasókra bízzuk, hogy eldöntsék, arra válaszol-e, amit kérdeztünk!



Íme a levél, amit küldtük!

Tisztelt Dr. Boldog Anna!

Hivatalos kérdésekkel fordulnék Önhöz, mint az Érdi Sport kft ügyvezetőjéhez a kézilabdacsapatnál történt változásokkal kapcsolatban.

Oldalunk birtokában jutott íratok alapján a kft. ellen november 5-én a NAV Pest Megyei Adó-és Vámigazgatósága Hátralékkezelési Osztálya végrehajtást rendelt el, melyen ügyszáma 4538619643

Kérdéseink a következők lennének

1. Miért és mennyi tartozása volt a cégnek ami miatt a NAV végrehajtást kezdeményezett? 
2. Hogyan és mikor sikerült rendezni a tartozást?
3. Információnk szerint egyes szponzoroknak úgy van kint a hirdetésük például a szponzorfalon, hogy nincs szerződésük. Velük, és a e szponzorokkal sikerült-e az új vezetőségnek megállapodnia?
4. Biztosított e a klub anyagi háttere a jövőben?
5. Miért nem akarták Signate 5 milliós nevezési díját befizetni a szövetségnek? Anyagi vagy sportszakmai okai voltak?

És íme a klub hivatalos közleménye:

Minden rendben van, építkezünk.

Miért fontos erről beszélni? Mert egy, a klub működését a bulvár szintjén taglaló megkeresés kapcsán érdemes tiszta vizet önteni a pohárba.

Az Érdi Sport Kft. vezetésében a tulajdonos, Érd MJV önkormányzata még 2018 nyarán komoly változtatásokat eszközölt. Nem véletlenül, hiszen a nagyon jó eredményekkel büszkélkedő NB I-es kézilabdacsapat és az utánpótlás működését is segítő kft. még most (három hónappal e változtatásokat követően) is a korábbi adminisztrációt rendezi.

És helyezi teljesen új, mindenben a vonatkozó törvényi előírásoknak megfelelő alapokra a gazdasági működést. Tiszta lappal folytatva: ez idő alatt a kft. működése stabilizálódott, adótartozása sincs. Építkezve is, hiszen csak az elmúlt napokban három meghatározó érdi játékossal írt alá szerződést a folytatásról. A stabil háttér elengedhetetlen és most már adott ahhoz a folyamathoz, amit az érdi kézilabda jelent: minőséget, sokszínűséget a legkisebbektől az országos és nemzetközi bajnokságokig. Ha csak a legfrissebbet nézzük, büszkék vagyunk arra, hogy az EHF-kupában idén is, újra megmérettethettünk.

A csapatot támogatók köre folyamatosan újul meg és bővül. Maximális tulajdonosi bizalom, hatalmas szurkolói biztatás mellett eszerint folytatja a klub: hajrá ÉRD!

 



Csötönyi Sándor: Túlbecsültem Erdei Zsolt képességeit! Tour To Paris, az új magyar csodaló! (Interjú)