misportunk

hírek, érdekességek, pletykák a magyar sport világából

Lacza Ádám: Nagyon büszke vagyok a szövetségre!

Még az április 26-28. közötti budapesti kempo világbajnokság előtt tagfelvételt nyert a Magyar Kempo Szövetség a Honvédelmi Sportszövetségbe.


Erről a Honvédelmi Minisztérium égisze alá tartozó szervezet elnöksége döntött február utolsó előtti hetében. Így a kempószövetség bekerült a grémium küzdősportokért felelős szakmai tagozatába.
- Nagyon büszke vagyok arra, hogy a Honvédelmi Sportszövetség méltónak tartotta a szövetség munkáját és az eddig elért eredményeinket arra, hogy felvegyen soraiba. Köszönöm a Magyar Kempo Szövetség valamennyi tagjának a közös munkát, bízom benne, hogy újabb és újabb sikereket fogunk elérni együtt a jövőben - nyilatkozta Lacza Ádám Illés, az MKSZ elnöke a döntést követően.

A Honvédelmi Sportszövetség többek között a hazafias, a hazájáért tenni képes és kész társadalom formálását, valamint az egészséges, fizikailag felkészült és alkalmas ifjúság kinevelését tűzte ki céljául, amelyekkel a Magyar Kempo Szövetség teljes mértékben azonosulni tud.Bogdan Tanese lett a férfi röplabda-válogatott kapitánya Japánban edzhetett Karakas Hedvig, az egyik legjobb női dzsúdósunk! (Interjú)