misportunk

hírek, érdekességek, pletykák a magyar sport világából

A Sport TV már a kézi-vb-re hangol

December elsején kezdődik a 2017-es női kézilabda-világbajnokság. Az eseményt a helyszínről nagy erőkkel közvetítő Sport TV-n mától már látható lesz a sorozat saját gyártású, látványos ajánlója, amelyben jelen és jövő összefonódik.

A női kézilabda-világbajnokság nem csupán december, de az év egyik legfontosabb sporteseménye, a magyar kézilabda számára pedig egyértelműen a legfontosabb, hiszen válogatottunk is ott lesz a németországi tornán. Görbiczék Bietigheim-Bissingenben kezdik a sorozatot, a B-csoportban sorrendben Norvégia, Svédország, Argentína, Lengyelország és Csehország lesz az ellenfél.

A magyar érdekeltségű találkozók helyszíni kommentátora Petur András és Méhes Gábor lesz, szakkommentátorként Borsos Attila segíti a munkájukat, míg Szél Tamás amolyan száguldó riporterként igyekszik minél színesebb anyagokat készíteni. Minden magyar mérkőzés előtt legalább félórás felvezető műsor lesz, amelyben a helyszínen tartózkodó kollégák mellett Tóth Tímeával az élen szakértők is elmondják véleményüket. Maga a vb közvetítés-sorozata december 1-jén 17:45-től egyórás műsorral indul, amelyben a csapatbemutatón keresztül az esélylatolgatásig minden helyet kap, majd élőben a Németország-Kamerun nyitómérkőzés következik. A vb során 30 találkozót nézhetnek végig a kézilabdabarátok a Sport TV-n.

Az ilyen esemény persze nem múlhat el látványos ajánló nélkül, ami november 18-tól látható a televízióban. A Sport TV abban hisz, hogy a válogatott példaképként állítható a következő generációk elé, ezt hangsúlyozzák az anyagban is. Hiszen kik mások néznék a legnagyobb csodálattal a nagyokat, Görbicz Anitát, Bódi Bernadetett, Lukács Viktóriát és a többieket, mint a fiatal magyar reménységek. A Ferencváros utánpótláskorú kézilabdázói közül Ferenczy Diána, Jurmann Gréta, Leitner Lilla, Ludvig Krisztina, Zsiborás Luca és Zsigmond Panna vállalt szerepet a filmben, akiknek ezúton is köszönik a közreműködést.

 


 

A magyar válogatott csoportmeccseinek közvetítési rendje:

Norvégia – Magyarország: december 2., 20:00, Sport1

Magyarország – Svédország: december 3., 17:15, Sport1

Magyarország – Argentína: december 5., 13:15, Sport1

Lengyelország – Magyarország: december 7., 13:15, Sport1

Csehország – Magyarország: december 8., 17:15, Sport1

 



19 éves görkorcsolyázó lett az Év Hőse Béres Alexandra: Csak ez első méterek és percek nehezek