misportunk

hírek, érdekességek, pletykák a magyar sport világából

Jönnek a csajok!

A férfiak két győzelme után ma a lányok is megkezdik a vízilabda Európa-bajnokságot.Merész András szövetségi kapitány szerint már mindenki nagyon várja a rajtot.


Hogy vannak a lányok, mindenki egészséges?
Az egészség szerencsére rendben van, ezt most le is kopogom. A jelenlegi helyzetet ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor a versenylovak a derbi előtt nem sokkal már szétrúgnák az istálló falát. Nyilván nagyon várjuk a rajtot.

Kint voltak a lányok a magyar-spanyol férfimeccsen, amely pazar hangulatban zajlott. Mi volt a visszhangja a meccsnek „hazafelé”?
Mindig nagyszerű ennyi ember előtt vízilabdameccset játszani, nézni, de a lányok inkább szakmai szemmel figyelték a mérkőzést, például a játékvezetői felfogást próbáltuk megfejteni. Igaz, a női vízilabda teljesen más, mint a férfi, és más játékvezetőkkel találkozunk majd.

Gondolom, a hollandokról már mindent tudunk, vagy még annál is többet.
Egyelőre magunkkal vagyunk elfoglalva. Persze, a két csapat nagyon jól ismeri egymást, a hollandok szétvideózhatták magukat, mint ahogyan mi is lassan itt tartunk. Ezzel együtt inkább a napi forma elérése és csiszolása, valamint a különleges feszültség kezelése van most napirenden.

Forrás: waterpolo.huDuplázni akartak a Lutter-testvérek Magyar teniszező 32 éve nem ért el ilyen nagy sikert!