misportunk

hírek, érdekességek, pletykák a magyar sport világából

Erdei Zsolt: Az élvezeti faktor pedig száz százalék volt

Igazi közönségsiker volt a Felix Promotion szombat esti bokszgálája a Millenáris Teátrumban, ahol a magyar kedvencek tűzbe hozták a teltházas publikumot.

Harcsa Norbert erőteljes bemutatkozása, vagy Szellő Imre látványos küzdelme, esetleg a Bozai és Tóth nagybetűs ÖSSZECSAPÁSA – csak a teljesség igénye nélkül! Mindenkinek megvolt a kedvence, de ha a teljes gálát egy szerves egésznek nézzük, parádés volt a rendezvény.

A közönség soraiban helyet foglaló ismert ökölvívó klasszisoknak is nagyon tetszett a szombati felhozatal.

- A szombati gála nekem, vagyis  nekünk nagyon tetszett, hiszen edzőmmel, Gálfi Andrással, valamint a barátnőmmel, aki már igazi boxrajongó lett, néztük végig a rendezvényt. Ő néha még szakvéleményt is nyilvánít. Jó mérkőzéseken, jó bunyósok nyújtottak nagyon jó teljesítményt. A hangulat varázslatos volt. Igazából nem tudnék kiemelni egy meccset sem, ami azt a bizonyos „leget” kaphatná tőlem, hisz volt olyan mérkőzés, ami a technikai repertoár miatt marad emlékezetes, volt olyan, ami azért, mert igazi háború volt. A Darmos-Ubah és a Bozai-Tóth meccseknek szerintem még lesz folytatása. Utóbbi igazi ringháború volt. Le a kalappal a résztvevők, és a menedzsmentünk előtt - mondta Kelemen Balázs, a Felix Promotion nagyközépsúlyú klasszisa.

Bedák Zsolt, volt világbajnoki kihívó, WBO Európa-bajnok kispehelysúlyú klasszisa is ott volt a rendezvényen.
- Nagyon jó mérkőzések voltak szombaton. Tetszett Pintye, Harcsa és Szellő mérkőzése, de szerintem nem okozok nagy meglepetést, ha azt mondom, a Bozai-Tóth küzdelem tetszett a legjobban. Néző voltam, és nagyon tetszett, hogy hullámzó, oda-vissza összecsapást láthattunk. Korrekt döntésnek tartom a döntetlent, már csak azért is, mert ezek után nagyon remélem, hogy láthattunk egy visszavágót is. Igazi szurkolóbarát küzdelem volt, kiszolgálták a közönséget. Én is ilyen mérkőzésekre törekszem, amikor kötelek közé lépek.


Erdei Zsolt, a WBO korábbi félnehéz-, és a WBC egykori cirkálósúlyú világbajnoka sem rejtette véka alá véleményét.
- Megmondom őszintén, nagyon élveztem az egészet, már csak azért is, mert nem aktív közreműködő voltam, hanem külső szemlélő, szurkoló. Jók voltak a párosítások, élvezetesek a csaták. Nagyon tetszett Bozai csatája Tóth Tamás ellen, hiszen igazi közönségmeccs volt. Bokszrajongóként néztem végig, aki az élvezetes csatákat kedveli. Ez az élvezeti faktor pedig száz százalék volt. Sokszor kétkedő tudok lenni, de most az egész gála odaszegezett a székhez.



Amiért szeretjük a hokit Bronzérem a teakwondo Eb nyitónapján