misportunk

hírek, érdekességek, pletykák a magyar sport világából

Röplabda: Csütörtökön fővárosi rangadó a Tungi-csarnokban!

Csütörtökön, január 21-én 17 órai kezdettel az aktuális bajnoki forduló csúcsrangadóját rendezik a Tungsram Csarnokban, hiszen a második helyezett Vasas látogat a harmadik helyezett Újpesthez. Teljesen fölösleges lenne bemutatni egymásnak a két együttest, hiszen a felkészülés alatt több összecsapást is játszottak egymás ellen, így biztos, hogy egy nagyon jó mérkőzésre van kilátás.


 Hirdetne cikkekben? Kapcsolatfelvétel: misportunk@gmail.com

A piros-kékek jelen állás szerint a második helyen állnak a tabellán, hat pontra az első BRSE mögött, igaz, egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak. A csapatnak mindössze két veresége van az idei kiírásban, mindkettőt a BRSE ellen szenvedték el (az egyik hosszabbításos volt). Legutóbb a TF csapatát győzték le 3:0-ra, előtte viszont kikaptak a Békéscsabától, így a 14 forduló alatt 37 pontot gyűjtöttek.

Az Újpest egy mérkőzéssel többet játszott és így van 36 pontja. A lilák eddig háromszor kaptak ki: a BRSE, a Vasas, és a Gödöllő tudott ponttal távozni a Tungsram Csarnokból.

Nem szoktam azzal foglalkozni, hogy ha mi nyerünk és az ellenfelünk meg pontokat veszít, akkor hova léphetünk előre a bajnokságban. Természetesen örülök neki, hogy ilyen szoros a tabella első fele, hiszen ez is mutatja, hogy ez a bajnoki kiírás kiegyensúlyozottabb, mint az előző. Mi meccsről-meccsre szeretünk előre lépegetni, nem foglalkozunk a riválisokkal. Nagyon készülünk a találkozóra. Szeretnénk egy nagyon jó játékkal előrukkolni hazai pályán. A csapat jó állapotban van, egységesek vagyunk, és persze szeretnénk ezt a kilátogatóknak is megmutatni. Úgy gondolom, hogy egy jó mérkőzést fognak látni a szurkolók. Érdemes lesz kilátogatni a Tungsram Csarnokba csütörtökön - mondta a mérkőzéssel kapcsolatban Milodanovics Andrea vezetőedző.

Nevena Iricanin, a csapat játékosa is megosztotta gondolatait.
Bár a legutóbbi, Kaposvár elleni mérkőzésen a hazaiaknál nem játszott a két legjobb játékosuk, így is sikerült megnehezíteniük a dolgunkat, de a legfontosabb az, hogy begyűjtöttük mind a három pontot. Szerintem senkinek sem kell mondani, hogy a csütörtöki, Vasas elleni mérkőzés mennyire fontos a számunkra. Én egy nagyon jó, fair játékot és a tisztességes küzdelmet várok. Bár még van néhány nap a találkozóig, úgy gondolom, hogy készen állunk az összecsapásra. A hátralevő időben még átbeszéljük a taktikát és begyakoroljuk azokat. Hiszek a csapatban, és hogy a befektetett munka ki fog jönni a csütörtöki mérkőzésen. Bízom benne, hogy telt ház előtt le tudjuk győzni a Vasast!

Az Újpest mindenkit szeretettel vár a Tungsram csarnokba a forduló rangadójára január 21-én, 17 órakor!



Teakwondo: Visszavonult a legeredményesebb magyar versenyző Ökölvívás: Célt ért a kubai táborozás