misportunk

hírek, érdekességek, pletykák a magyar sport világából

Fuss a Mikulással!

A világban egyre népszerűbb a tél Mikulásfutással való köszöntése. A Budapest Sportiroda szervezői Mikulásruhába öltöztetnek mindenkit, akinek csak kedve szottyan 2,3 km-en át futni a piros sipkában és köntösben. A Mikulás-szerelést a rendező BSI biztosítja minden indulónak. 

A szervező bizottság és a Rossmann szeretettel meghív családtagjaival együtt mindenkit a 2. Rossmann Mikulásfutásra, hogy együtt futhasson mindenki a többezer Mikulással. A jelentkezőknek december másodikán (szerdán) 12 óráig van lehetőségük regisztrálni a futásra az innen letölthető nevezés lap kitöltésével és visszaküldésével. A nevezéseket a paitz.krisztina@futanet.hu címre várják. (A család összeg tagjának szükséges a nevezési lap kitöltése.) A nevezési díjat a szervező BSI állja.

Az országos Mikulás csúcstalálkozó a Sóház utcából (Corvinus Egyetem mellett) indul és a Fővám térre érkezik vissza. A rajt december 6.-án 13 és 15 órakor, két futamban lesz! Hagyományainak megfelelően a BSI és a Rossmann a helyszínen jótékonysági gyűjtést is szervez (játék, iskolaszer, írószer) az ÁGOTA® Alapítvány részére, amiről a futanet.hu oldalon olvasható tájékoztatás.


Hirdetne cikkekben? Kapcsolatfelvétel: info@mifocink.com


Egy vidám esemény Budapesten, melyen több ezer városi Mikulás épít új hagyományt (krampuszok kíméljenek!). Kár lenne elmulasztani, nem?

A futás útvonala a következő:
Sóház utca - Fővám tér - Váci utca - Irányi utca - Március 15. tér - Petőfi téri lehajtó - Pesti alsó rakpart (dél felé) - Fővám tér

Az útvonal térképe innen tölthető le:
http://www.futanet.hu/cikk/2-rossmann-mikulasfutas-2015/-31

 



Jiujutsu-vb-n hangoltak a magyar kempósok a budapesti Eb-re Hosszú Katinka: Mindenki maga alakítja a szerencséjét