misportunk

hírek, érdekességek, pletykák a magyar sport világából

Hosszú Katinka: Mindenki maga alakítja a szerencséjét

Hosszú Katinka valóban Iron Lady: fáradhatatlan és végsőkig küzd a céljaiért. Nemrég mutatta be második motivációs könyvét és nevét adta egy táplálékkiegészítő-csomaghoz is. A következő hetekben egy percre sem áll le, hisz az ország különböző pontjain találkozik majd a rajongókkal - olvasható a lokal.hu-n.

- Mindig arra gondolok, hogy csak a kemény munka fizetődik ki – kezdte a Lokálnak Hosszú Katinka világbajnok úszó.

– Ha úgy is érzem, hogy a padlón vagyok, akkor sem adom fel, még keményebben dolgozom! Különben úgy érezném, hogy valamit nem tettem meg a céljaimért. Azzal is tisztában vagyok, nem biztos, hogy a befektetett munka eredménye akkor lesz meg, amikor szeretnénk. Lehet, hogy csak később, de az biztos, hogy nem küzdöttünk hiába – mondta határozottan Katinka, akit persze arról is kérdeztünk, hogy mennyire tartja magát szerencsésnek.


Hirdetne cikkekben? Kapcsolatfelvétel: misportunk@gmail.com


– Éppen valamelyik nap beszéltünk erről a férjemmel, Shane-nel. Arról filozofáltunk, hogy a szerencse vagy mi magunk alakítjuk-e a sorsunkat. Vajon mindenkinek vannak lehetőségei, vagy csak azoknak, akik hajtanak érte? Én mindenesetre azt mondom, hogy mindenki maga alakítja a szerencséjét, ebben hiszek. Sosem gondoltam volna, hogy könyvet írok majd, és lám, már a másodiknál tartok. A rajongók pedig elképesztőek, akár órákon át várnak, hogy találkozzanak velem, az a minimum, hogy értük is küzdök a versenyeken – tette hozzá Katinka, akinek egyetlen fontos babonája van: mindig feketére festi a körmeit a fontosabb versenyek előtt. Reméljük, jövőre a riói olimpián is szerencsét hoz majd neki!



Fuss a Mikulással! Szenzáció: Káté Gyula visszatér és negyedik olimpiájára is kijutna!