misportunk

hírek, érdekességek, pletykák a magyar sport világából

Megvannak Magyarország szabadidősport nagykövetei

 Kádár-Papp Nóra a Gyerünk, Anyukám! mozgalom kitalálója és Dinya Illés, sokszoros Ironman, maratonista, Balaton-átúszó kapta 2015-ben a Coca-Cola Testébresztő Díjat, amelyet azok érdemelhetnek ki, akik szabadidősport-tevékenységük során kitartó és odaadó munkával sportolásra buzdítják közösségüket.

A program idei tízéves fennállása alkalmából először osztottak Coca-Cola Testébresztő Díjat, amelynek célja, hogy elismerje és felhívja a figyelmet azokra, kik sokat tesznek a szabadidősportért, és folyamatosan mozgásra bíztatják szűkebb vagy tágabb közösségüket. A szakmai zsűri tagja volt Czene Attila olimpiai úszóbajnok, a Magyar Szabadidősport Szövetség elnöke, a MOB alelnöke, Kocsis Árpád, a Budapest Sportiroda ügyvezetője és versenyigazgatója, a Sportért Felelős Államtitkárság korábbi államtitkára Dr. Simicskó István, mostani honvédelmi miniszter és Béres Alexandra fitnesz világ- és Európa-bajnok, valamint Tóth Valentin, a Coca-Cola HBC Magyarország kommunikációs igazgatója csakúgy, mint Lami Júlia életmód és szabadidősport újságíró. A szakemberek a beérkező pályázatok közül egy abszolút nyertest és 10 döntőst választottak, a 10 döntős közül pedig a Coca-Cola Testébresztő Díj oldalán a közönség szavazhatta meg a másik nyertest.

Az elismerés, és az azzal járó fejenként félmillió forint nyertese a Gyerünk, Anyukám! mozgalom kitalálója és működtetője, a háromgyermekes Kádár-Papp Nóra és egy sokszoros pécsi Ironman, Dinya Illés lett.

Mindkét nyertes rövid portrét közöl nemsokára a misportunk.com...



Újabb vb-címeket szereznének a magyar kempósok Amiért szeretjük a hokit