misportunk

hírek, érdekességek, pletykák a magyar sport világából

Súlyos balesetet szenvedett Mocsai Tamás, de már túl van az életveszélyen

Még fel sem ocsúdtunk Rajz Attila tragikus halála óta (ide kattintva olvashatsz róla), ismét egy nagyszerű, válogatott sportoló került életveszélybe: Mocsai Tamás, a kézilabda válogatott tagja súlyos autóbalesetet szenvedett.


Mocsai még szombaton, a 67-es út gyorsforgalmi szakaszán haladt autójával, amikor egy tehénnel ütközött Rádpusztánál, de a balesetről csak most számoltak be. Egyelőre kevés információ szivárgott ki, de az biztosnak tűnik, hogy Mocsai Tamást ki kellett vágni az autóból, életveszélyes sérüléseket szenvedetett, de már túl van a nehezén.

A solonline munkatársai megkeresték a kézilabdázó édesapját, Mocsai Lajost, a Magyar Kézilabda Szövetség szakmai igazgatóját, aki szerint fia szerencsére mára már túl van az életveszélyen.
– CT és egyéb vizsgálatok várnak még rá a következő 72 órában, de már jobban van. Nem szeretném nyilvánosságra hozni, hogy melyik kórházban ápolják, mert nem lenne jó, ha sokan keresnék, ugyanis agyrázkódása miatt jelenleg nem tud kommunikálni, sem felkelni. A baleset körülményeit nem szeretném kommentálni, ugyanis a rendőrség nyomoz, mert tudomásom szerint az elmúlt napokban nem az első ilyen eset történt azon az útszakaszon. Egy Siófokról érkező mentő ugyanitt egy másik szabadon kóborló tehénnel karambolozott – mondta szűkszavúan Mocsai Lajos



A Nemzeti Atlétikai Akadémia tagja lett az Alba Regia Atlétikai Klub A pályán és a zöld asztalnál is elbuktunk