misportunk

hírek, érdekességek, pletykák a magyar sport világából

Karácsony Herczigéknél

Túl van az idei első teszten a MOL Racing Team két versenyzője Herczig Norbert és Ferencz Ramón. A rally Európa-bajnokságon induló páros Bakonyoszlop község mellett ült ismét a Volkswagen Polo GTI R5-be.


- Nagyon hosszú volt a téli szünet. Nekünk ilyenkor jön el a karácsony, amikor kezdődik az idény és beülhetünk a versenyautóba – kezdte a pilóta Herczig Norbert, aki 2018-ban a Mikulás Rally-n már kipróbálhatta az új Volkswagen Polót. - Azt gondolom, hogy ugyanott folytattuk az ismerkedést a kocsival, ahol tavaly abbahagytuk, jó úton haladunk. De a három hónap szünet után akklimatizálódni kellett ismét a tempóhoz, a féktávhoz, erre ez a teszt tökéletes volt. Ha az Eb-menőket nézzük, akkor ez nem számít túlságosan soknak, hiszen ott egy teszt alatt mennek 200-250 km-t, de magyar viszonylatban ez jónak számít és még lesz egy 120 km-es tesztünk az első verseny helyszínén, az Azori-szigeteken.


- A rally folyamatos fejlődés, sosem lehet azt mondani, hogy igen megérkeztünk, itt vagyunk, mert ugyanúgy ahogy az ellenfelek és a technikák fejlődnek, nekünk is ugyanúgy fejlődni kell. – mondta Ferencz Ramón, aki hozzátette, március 21-én indul a szezon!

 

 



Pat Cortina lett a női jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya Bátorfi Csilla: Óriási dolog, hogy Budapest világbajnokságot rendezhet