misportunk

hírek, érdekességek, pletykák a magyar sport világából

Elhunyt a tízéves taekwondós, segítségre van szüksége az édesapának!

Megrázó, szomorú hírről kell beszámolnunk. Valószínűleg gázmérgezés okozta a fiatal taekwondós, Paulik Csaba és édesanyja keddi, halálát.


Feltehetőleg szén-monoxid-mérgezés okozta Paulik Csaba és édesanyja halálát. A Proaktív Taekwondo tízéves, sárgaöves versenyzőjének a hétvégi forma országos bajnokság volt az első versenye.

A fővárosi hivatásos tűzoltókat kedden riasztottak egy cinkotai családi házhoz, ahol rátaláltak a két elhunytra. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az egység a házban működő gázkészülékeknél kimutatta a veszélyes gáz jelenlétét, feltehetőleg a szén-monoxid magas koncentrációja okozta a mérgezést.

– Tisztelettudó, udvarias, kedves, lelkes kis srác volt – fogalmazott Hasitz Márta klubvezető. –  Csabi az első tanítványaink egyike volt. És mint előbb-utóbb minden tanítvány, ő is nagyon hozzánőtt a szívünkhöz. Most vizsgázott le sárga övre. Mindig lelkesen dolgozott az edzéseken, és komolyan vette, amit csinált. Fekete öves akart lenni. Az elmúlt pár hétben együtt készültünk élete első versenyére, a formagyakorlat ob-ra, ahol Csabi nagyon kitett magáért. Ügyes volt, határozott, magabiztos. Büszkék voltunk rá. Szombaton, a verseny után vidám volt és lelkes. Célokat tűztünk ki, és terveztük a folytatást. De nem így...

A Magyar Taekwondo Szövetség ezúton fejezi ki együttérzését és részvétét a hozzátartozók felé.

A jövő heti temetés 1.100.000 forintba kerül, ami meghaladja a család anyagi keretét. Aki minimálisan is, de hozzá tud járulni a költségekhez, az édesapa, Paulik Pál bankszámlaszámára utalhat tetszőleges összeget: 10700206 50461228 51100005. Köszönjük előre is.



Hegymászás: Később indul új támadásra Klein Dávid Autóssport: Autóverseny a javából - Hungaroringen a Hankook Racer Cup