misportunk

hírek, érdekességek, pletykák a magyar sport világából

Fitneszőrület a nemzeti ünnepen

A március 15-i nemzeti ünnepen a 10. Testébresztő Fitnesznap hozza majd lázba a hölgyeket, sőt idén már az urakat is.

fitnesznap_sport

Itt mindenki kipróbálhatja magát (fitnesznap.hu)

Az elmúlt évtizedekben óriási fejlődésen ment át a fitnesz a világban és szerencsére itthon is, és ezzel a trenddel évről évre lépést tartott a Budapest Sportiroda közkedvelt tavaszi programja, a Testébresztő Fitnesznap is.

A Syma Sport- és Rendezvényközpont tökéletes helyszín ahhoz, hogy a több ezer vendég kellemes körülmények közt végezhesse a gyakorlatokat. Ennek megfelelően 15 színpadon és teremben zajlanak majd a legújabb trendeknek megfelelő órák. A nagyszabású rendezvény idén is fergeteges hangulatot és sok meglepetést tartogat, nem beszélve az ország legkedveltebb edzőinek fellépéséről.

– Ott lesz majd a színpadon többek közt Béres Alexandra, Katus Attila, Szalka Andi, Péntek Enikő, Michael de la Cruz, Sifi és a Kangoo Jump csapat, Almássy Csilla, Kis Mónika és Varró Gyula, azaz az ország legjobb fitneszedzői tartanak órákat – tudta meg a lokal.hu Dobor Dezsőtől, a rendezvény sajtófőnökétől. – Emellett idén is megnyílik a Fitnesz Park kiállítás, hogy az érdeklődők megismerhessék és kipróbálhassák a legújabb fitneszeszközöket, megismerkedhessenek a legújabb irányzatokkal, úgy a öltözködésben, mint az egészséges táplálkozásban, kedvezményes áron vásárolhassanak sporttermékeket, kiegészítőket,



A sport legyen a tied! Jótékonysági autósport: Michelisz Norbert a Flúgos Futamon