misportunk

hírek, érdekességek, pletykák a magyar sport világából

Sporttörténelmet írtak a teakwondo-s lányok

Befejeződött a lettországi Daugavpilsben rendezett junior Európa-bajnokság. A két arany- és egy bronzérem már önmagában nagy fegyvertény, de a lányok minden korábbi eredményt felülmúltak, sőt, a csapatverseny harmadik helyére repítették Magyarországot.

 

Vasárnap Práth Bence volt érdekelt a junior Eb-n. Az 55 kg-osok mezőnyében a 16 közé kerülésért szlovák ellenfelet kapott. Kukurát magabiztos produkcióval, 8-1-es végeredménnyel búcsúztatta. A folytatásban a spanyol Torrens Guardiával már nem bírt. A hispán jutott a legjobb nyolc közé 9-2-es győzelmének köszönhetően.

Így is maradt magyar siker a zárónapra, ugyanis a kontinenstorna végeztével az országok közötti rangsorban a hölgyek versengésében a mieink a harmadik helyen végeztek köszönhetően elsősorban Füredi Rebeka és Patakfalvy Luca arany-, Nagy Nikolett bronzérmének és Patakfalvy Luca ötödik helyének.



Team Hungary - Háromszoros olimpiai bajnok magyar vízlabdázókat jelölik a hírességek csarnokába Ők nyerték a testébresztő díjat - portrék!