misportunk

hírek, érdekességek, pletykák a magyar sport világából

Taroltak a magyarok a junior formációs rock and roll vb-n!

Kettős magyar győzelem a junior formációs rock and roll vb-n!  A grazi világversenyen a junior lányformációs és junior páros formációs kategóriában is magyar siker született.

Junior lányformációknál az újbudai Rock and Magic SE csapata, a Party Team aratott győzelmet, így a pár hete elnyert Európa-bajnoki győzelem után immár ők a világbajnoki cím újdonsült birtokosai is. Az ezüstérmet ebben a kategóriában a szintén magyar Xpress csapata szerezte meg. Junior páros formációban is két magyar egység nyert: a Vis Amoris állhatott a dobogó legmagasabb fokára, az idei junior Európa-bajnok Back to the future nevű formáció lett a második – tudta meg a Sportágválasztó Magazin.

A magyar akrobatikus rock and roll minden idők legeredményesebb évét zárja az idén, és toronymagasan vezet az éremszerzésben a Rock and Magic SE, amely idén 6 formációs világversenyen 3 különböző kategóriában három Európa-bajnoki címet és két világbajnoki címet, valamit egy világbajnoki ezüstöt szerzett. Külön sportági világszenzáció, hogy lányformációk közt a Rock and Magic SE "The Szupergirls" nevű felnőtt női nagyformációja és a most győztes Party Team is Európa- és világbajnok lett 2018-ban, így egy egyesület uralja a teljes lányformációs kategóriát.  Az egyesület vezetője az immár tizenháromszoros világbajnok edző, Lengyel Veronika.



Huszonöt magyar harcos utazik az észtországi szumó Eb-re Szeret „rosszalkodni” a terepakadályfutás női bajnoka (Interjú!)