misportunk

hírek, érdekességek, pletykák a magyar sport világából

Gyarmati Panka a világranglista 6. helyén zárta a snowboard szezont

Az olimpiai nyomás alól felszabadulva, bokasérülése ellenére is a ragyogó 4. helyen végzett Gyarmati Panka a muraui világkupán. A magyar hódeszkás a lélektani határ feletti 92,5 ponttal, a második helyen jutott tovább a selejtezőből. A fiatal sportoló ezzel az eredményével a 6. helyen zárta a 2013/14-es FIS világkupa szezonját a slopstyle szakágban.

Anna Gyarmati - Portrait


A 4. helyen végzett Gyarmati Panka Murauban. A 2013/14-es világkupa sorozat utolsó állomásán a magyar hódeszkás a második legjobb eredménnyel, a maximális 100 pontból 92,5 ponttal jutott a döntőbe. Utolsó edzésén azonban bokasérülést szenvedett, ám így is a bravúros 4. helyen zárta a megmérettetést.

A fiatal tehetség így annak ellenére, hogy egy hellyel lemaradt a téli olimpiáról, jelenleg a 6. helyen áll a FIS slopestyle szakágának világranglistáján, ezzel is bizonyítva, hogy a legjobbak között a helye.

 



Parataekwondo a paralimpián? Hóhiány miatt elmaradnak a magyarországi snowboard kupafutamok - a Magyar Snowboard Szövetség a következő szezonra halasztotta versenyeit