misportunk

hírek, érdekességek, pletykák a magyar sport világából

Lőrinczék is indulnak az Európa Játékokon

Országos bajnokságra készülnek a kötöttfogású birkózók. A bukaresti Európa-bajnokság után a következő nagy nemzetközi megmérettetés az Európa Játékok lesz, de az év főversenye továbbra is az őszi világbajnokság számukra.

Sike András, a kötöttfogásúak szövetségi kapitánya elmondta júniusban lehetőséget kapnak azok a rutinos versenyzők, akik kihagyták az Eb-t.

- A kontinensbajnokságon Szilvássy Erik révén egy bronzérmet szerzett a szakág. A fiatalok beépítése szempontjából egy fontos világverseny volt az Eb, most azonban már az Európa Játékokra koncentrálunk, amelyet Minszkben rendeznek meg júniusban. Ott már indul többek között Lőrincz Tamás (képünkön), Lőrincz Viktor és Kiss Balázs is – mondta Sike András.

Az Európa Játékok előtt, május 11-én, a magyar bajnokságot rendezik meg a sportágban, ősszel pedig már olimpiai kvótákért utaznak a birkózók a világbajnokságra.

 
 
 



Sporttörténelmi lett a budapesti asztalitenisz vb! A pingpong körül érzékelhető megnövekedett figyelmet a nyári veterán Eb-re is átmentenék a szervezők