misportunk

hírek, érdekességek, pletykák a magyar sport világából

Kiváló rendezvény minősítést kapott a világbajnokság

A Liebherr 2019 Asztalitenisz Világbajnokság megkapta az „outstanding organisation”, azaz a kiváló rendezvény minősítést. Az ezt jelképező elismerést Thomas Weikert, a Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség (ITTF) elnöke adta át Nátrán Rolandnak, a Magyar Asztalitenisz Szövetség (MOATSZ) elnökének az ITTF budapesti közgyűlésén.

Lajtai Kristóf, a világbajnokság versenyigazgatója szerint igyekzenek a vb hátralévő időszakában ugyanezt a színvonalat biztosítani.
- Hatalmas elismerés, és roppant megtisztelő. Azért dolgozunk, hogy a hátralévő versenynapok alatt is ilyen legyen a világbajnokság megítélése – mondta a sportvezető, aki hangsúlyozta, ezt a díjat mindenki megkapta jelképesen, aki részt vett a vb előkészítésében, és most is azért dolgozik, hogy zökkenőmentes legyen a budapesti világbajnokság. -Kiemelkedő munkát végez a szervező bizottság, odaadó hozzáállást tanúsítanak az önkéntesek, de a médicsapat is éjt nappallá téve dolgozik. Örülök, hogy ennek a jól működő gépezetnek az egyik alkatrésze lehetek.

A Liebherr 2019 Asztalitenisz Világbajnokság április 28-áig tart a Hungexpón.

 Szumó Eb – Egy ezüst és hét bronz 10 fős női csapattal indul a hazai vk-n az öttusa válogatott