misportunk

hírek, érdekességek, pletykák a magyar sport világából

15 színpad, 200 fellépő az egészség és a mozgás jegyében

A BOK csarnokban rendezett 11. DECATHLON FittArénán a 200 fellépő 15 színpadon, különböző stílusú fitneszórákon mozgatta meg “az év legfittebb napjára” érkező 3800 résztvevőt.





Béres Alexandra fogalmazott úgy, hogy különösebb büszke erre a tömegre, mert a lányok és asszonyok a karácsonyi sürgölődés, az őrületes bevásárlási hajsza közepette is szakítottak időt arra, hogy részt vegyenek a kedvenceik óráin, s egy héttel az ünnepek előtt is hitet tettek a mozgás mellett, ráirányítva ezzel a figyelmet  rendszeresség fontosságára.
Balázs Adienne fellépése nyitotta meg a programsorozatot, a nagyszínpadon, őt Czégel Erika követte a remekbe szabott gymstick órájával. Változatlanul erős közönségcsalogató a kangoo program is, melyhez a még vagy 50 méteres sorban állást  is vállalták az ember, csak le ne maradjanak a cipők szétosztásánál. Sifi és a Kangoo team ismét felejthetetlen élményt szerzett a rajongóinak.
- Idén speciális módon készültem a FittArénára, melyet az év egyik fő programjának tekintek. Csak pénteken érkeztem haza Ausztriából, ahol közel egy hetet töltöttünk a családdal, persze elsősorban síeléssel. Többen aggódtak is értem, hogy egy esetleges síbaleset ne húzza majd keresztbe az órával kapcsolatos tervemet - mondta Béres Alexandra. 
A nap folyamán  többek között fellépett Katus Attila, Tatarek Rezső is, akik tizenegyedszer  voltak jelen, tehát az eddigi összes alkalommal megtisztelték az eseményt.

 



Még nem kísérletezhet az új kapitány Besenyei Péter megkapja a legnagyobb elismerést