misportunk

hírek, érdekességek, pletykák a magyar sport világából

Baseball Magyar Kupa négyes döntő Óbudán korábbi MLB-s profikkal

Az Óbudai Baseball Arénában kerül sor szombaton és vasárnap a baseball Magyar Kupa négyes döntőjére, s az aranyéremért zajló csata a korábban az észak-amerikai bajnokságban is szerepelt profik dobópárbaja is lehet.

A házigazda Óbuda Warriors tájékoztatása szerint az eseményen a Jánossomorja Rascals, valamint a Reds Sleepwalkers mellett a III. kerületi egyesület utánpótláscsapata, az Óbuda Gladiators vesz részt.

Az elődöntőket szombaton 11 és 15 órakor rendezik, először a Rascals és a Sleepwalkers, majd a két óbudai együttes csap össze. Ha a vasárnap 13 órakor kezdődő finálét a Warriors és a Sleepwalkers vívja majd, akkor a kilátogatók egy-egy korábbi MLB-ben szerepelt dobó külön párbaját is láthatják. Előbbiben a venezuelai Carlos Tovar, utóbbiban a kanadai Samuel Siddal játszott már a világ legerősebb ligájában.

A rendezvényre a belépés ingyenes, az arénában helyet foglaló nézőkkel pedig hangosbeszélőn folyamatosan ismertetik majd a szabályokat.



Izraelt fogadja a magyar női röplabda-válogatott az Európa-ligában Három magyar versenyzőért szoríthatunk a taekwondo kadet vb-n