misportunk

hírek, érdekességek, pletykák a magyar sport világából

Kugler Attila: Annyi változott, hogy az országos bajnokság helyett egy kicsit komolyabb megmérettetés vár rám

Szinte mindenki Kucsera Gábor kábítószeres botrányáról beszél. De vajon mit vár a milánói kajak-kenu világbajnokságtól a Kucsera helyett induló Kugler Attila?


 


- Vegyes érzéseim voltak, mikor kiderült, hogy én indulhatok. Egyrészt nyilván örültem, másrészt megdöbbentem és sajnáltam Kucsit. Pánikba viszont egyáltalán nem estem, mert Kati néninél nem jellemző, hogy lazsálunk, így abszolút edzésben maradtam, csak annyi változott, hogy az országos bajnokság helyett egy kicsit komolyabb megmérettetés vár rám. Amin tudtunk, azért még az utolsó napokban próbáltunk csiszolni, immár kifejezetten a világbajnokság szellemében. Nagy álmom, hogy az A-döntőben elöl tudjak végezni, de a reális cél inkább az, hogy egyáltalán bejussak oda, ebben az esetben ugyanis valószínűleg kvótát is szereznék. Nagyon komoly verseny lesz, erős ellenfelekkel, már rögtön a csütörtöki előfutamban is, de úgy gondolom, fel fogok tudni nőni a feladathoz - mondta a vasassc.hu-n a sportoló.


Kugler Attila szeretne felnőni a feladathoz (fotó:vasassc.hu)



Kiss Norbert: Magyar közönség előtt, a Hungaroringen is győzni akarok Izraelt fogadja a magyar női röplabda-válogatott az Európa-ligában