misportunk

hírek, érdekességek, pletykák a magyar sport világából

Sztárfellépőkkel ünnepel a Forma 1-es Magyar Nagydíj

Jubileumi Forma 1-es futamhoz jubileumi koncert is jár. Legalábbis így gondolták a Forma 1 Magyar Nagydíj szervezői, így a zenének legalább akkora szerepe lesz a július 24-26. között rendezendő versenyen, mint azt autók dübörgésének - olvasható a lokal.hu-n.

A Magyar Nagydíjon sztárparádé lesz a zenei színpadon is (Fotó: lokal.hu/Máté Krisztián)

 
– Óriási büszkeséggel tölt el minket, hogy csak a Monte Carlo-i és a monzai Forma 1-es pályán rendeztek több futamot egymás után, mint a Hungaroringen – mondta el Gyulai Zsolt,  a Hungaroring Sport ZRT vezérigazgatója. – Idén, immár a 30. versenyre készülünk, és ez óriási siker. Miként azt is sikerként értékelem, hogy a magyar nagydíj minden helyzettől függetlenül támogatásra talált mint itthon, mint pedig külföldön. Nem szabad elfelejteni, hogy a Magyar Nagydíj előtti német futamot kivették a versenynaptárból, így biztosan rengetek német érkezik majd a versenyre, de szeretnénk az elmúlt években már megkezdett folyamatot folytatni, azaz szeretnénk minél több magyar szurkolót látni a lelátókon. Úgy gondoltuk, a jubileumi versenyhez jubileumi program dukál, ezért pénteken nagyszabású koncerten vehetnek részt a nézők. A nagy parkolóban felállított színpadon fellép a Beatrice, korunk egyik legnagyobb sikerét elérő új csapata, a Wellhelo, a Magna Cum Laude, és a Charlie és barátai névre keresztelt formáció, azaz Charlie, Somló Tamás, Demjén Ferenc, Lerch istván, Radics Gigi és Tóth Vera.

Gyulay Zsolt hozzátette, a nézőknek a koncertekre nem kell külön jegyet váltaniuk, a futamra szóló belépők érvényesek a jubileumi programra is, de a verseny oldalán kötelező regisztrálni.
– Ennek egy banális oka van: mindössze 10 ezer embert tudunk biztonságosan beengedni a koncertre, így érdemes igyekezni – mondta el Gyulay, aki kiemelte, az érdeklődők utazását is megszervezték, hiszen az Árpád Hídtól a Volánbuszok a koncert idején is járnak majd a Hungaroringre.


Joós István, a Magneoton kiadó ügyvezető-igazgatója azt is elmondta, hogyan sikerült összehozni a fellépők névsorát és mi okozta a legnagyobb gondot a program szervezésénél. Ezt megtudhatod a teljes cikkből, amit ide kattintva tudsz elolvasni.



Két hónap múlva újra Keszthelyen a bokszvilág tekintete Lesz-e változás így a paralimpikonoknál?