misportunk

hírek, érdekességek, pletykák a magyar sport világából

Budapesten a Tenisz sztárjai



Ma ismét fellépnek Budapesten a Tenisz nagyágyúi. A néhány éve még inkább showműsornak, és idősebb játékosok showjának indult Tenisz Classics ma már TOP 10-e s játékosok programja.De persze azért itt lesznek a múlt nagy játékosai is.

David Ferrer edzésen sérülést szenvedett, ezért nem tud részt venni a rendezvényen, helyette Gael Monfils a Tennis Classics hatodik résztvevője. Ferrer visszalépése a Tennis Classics szervezőit is rendkívül váratlanul érte, annak ellenére, hogy a profi sportban az ehhez hasonló problémák mindennaposak . Szinte nincs olyan verseny, ahol az eredetileg benevezett játékosok közül az utolsó pillanatban valakinek sérülés miatt ne kelljen visszalépnie. Taróczy Balázs versenyigazgatónak hihetetlenül kevés idő állt rendelkezésére, hogy megtalálja azt a játékost, aki méltó partnere és ellenfele lehet Jo Wilfried Tsongának, Tommy Haasnak, Marcos Baghdatisnak, Mats Wilandernek és Pat Rafternek . Szerencsére Gael Monfils, a francia közönség- kedvenc igent mondott felkérésre, és elfogadta meghívást ! Személyében egy olyan játékos vállalta el a budapesti játékot, akinek fellépése a világ összes teniszarénájában megtölti a lelátókat.

A Tennis Classics programja:
15:00 Kapunyitás
16:00 Pat Rafter – Mats Wilander
17:00 I. elődöntő: Jo-Wilfried Tsonga – Marcos Baghdatis
18:00 II. elődöntő Gael Monfils – Tommy Haas
19:00 Páros mérkőzés a két elődöntő vesztesével, valamint Pat Rafter-rel és Mats Wilander-rel
20:00 Döntő

A hatalmas érdeklődésre való tekintettel új helyeket nyitottak meg a Papp László Budapest Sportarénában, így azoknak is lehetőségük van kilátogatni a 6. Tennis Classicsra, akiknek eddig nem jutott belépő. A jegyek erősen korlátozott számban megvásárolhatók a www.tex.hu honlapon.





zp8497586rq



Amerikából érkezett a segítség az egri pólósoknak Pénteken kezdődik a női kézi vb - elsőszámú cél a legjobb nyolcba kerülés