misportunk

hírek, érdekességek, pletykák a magyar sport világából

Budapesté a történelem első női kézilabda Bajnokok Ligája Final Four-ja

Ahogy azt a misportunk.com elsőként megírta, Budapest adhat otthont, az idei női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjének. Mindezt az Európai Kézilabda-szövetség hivatalos közleményben tudatta, hogy 2014 májusában Budapest adhat otthont a női Bajnokok Ligája négyes döntőjének.












A jegyárusítás december elején kezdődhet, az EHF óriási hangulatot vár a Sportarénába (Fotó: ORFK, H. Szabó Sándor)

- Nagyszerű pályázatot nyújtott be Budapest, és meg vagyunk győződve arról, hogy a rendezvénynek hatalmas sikere lesz. Magyarországon hatalmas a kézilabda szurkolótábora és népszerűsége, és tudjuk, hogy szerte Európából jönnek majd a szurkolók. Fantasztikus atmoszférát várunk" – mondta Jean Brihault EHF-elnök.A mérkőzéseket a 12 500 fős befogadóképességű Papp László Budapest Sportarénában rendezik meg. Az elődöntőkre 2014. május 3-án kerül sor, a harmadik helyért zajló mérkőzés és a döntő május 4-én lesz. A pontos menetrendet később teszi közzé az EHF.




A női kézilabda BL négyes döntőjére várhatóan a hivatalos rendezvénynyitó sajtótájékoztató után, decembertől lehet jegyeket vásárolni. A sorozatban a címvédő Győri Audi ETO KC maradt állva a magyar csapatok közül.



Elek Gábor felajánlotta lemondását A macska és a varázsló